guardianMrk napísal:zatial co ja si budem potrebovat nafarmit honor na nove "vindikatory" (neviem ake budu mat meno)
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
mam klub je velky ale dobry, kvalitny...len tam chodi menej ludi.....je fakt velky len kazdy hovori ze tam chodi malo ludi.
OMFG takto to vyznelo.....proste ak hovorim ze je to kvalita a odporucam to tak to myslim naozaj...chod a vyskusaj uvidis ze sa ti zapaci.....a potom sa to naozaj naplni.
Chapes ak si kazdy povie " JE tam malo ludi........." tak je to fakt mizerny argument.
Ale vies co ? Je mi to jedno. Mne sa dobre expi bez toho aby som musel cakat na respawn ak by tam tych ludi relativne bolo viac
OMFG takto to vyznelo.....proste ak hovorim ze je to kvalita a odporucam to tak to myslim naozaj...chod a vyskusaj uvidis ze sa ti zapaci.....a potom sa to naozaj naplni.
Chapes ak si kazdy povie " JE tam malo ludi........." tak je to fakt mizerny argument.
Ale vies co ? Je mi to jedno. Mne sa dobre expi bez toho aby som musel cakat na respawn ak by tam tych ludi relativne bolo viac
myslim ze ked popisujes nieco, cize robis toho recenziu, tak uvedies klady a zapory a nie dakujem, nechcem hrat so 100 ludmiZavulon napísal:mam klub je velky ale dobry, kvalitny...len tam chodi menej ludi.....je fakt velky len kazdy hovori ze tam chodi malo ludi.
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
v novom patchi bude:
Mounts at 30?! Yes, it's true: Apprentice Riding and mounts are now available at level 30. Training costs 35 gold.
tym padom:
Summon Felsteed is now available at level 30.
Summon Warhorse is now available at level 30.
neviem ci to je good alebo bad.. ale .. az tak sa mi ten napad znizit tu hranicu nepozdava
sice..
Mounts at 30?! Yes, it's true: Apprentice Riding and mounts are now available at level 30. Training costs 35 gold.
tym padom:
Summon Felsteed is now available at level 30.
Summon Warhorse is now available at level 30.
neviem ci to je good alebo bad.. ale .. az tak sa mi ten napad znizit tu hranicu nepozdava
sice..
na Narniase su od vcera nove Raty..
tak sup sup tam, je to vacsia sranda ako Blizzlike
Narnias:
Počet XP za zabité nepřátele: 3x Blizzlike
Počet XP za Questy: 2x Blizzlike
Množství goldů z nepřátel: 2x Blizzlike
Množství itemů z nepřátel: 3x Blizzlike
Možnost mít 3 hlavní profese.
NuSuey: v novom? chysta sa dalsi po 2.4.2?
tak sup sup tam, je to vacsia sranda ako Blizzlike
Narnias:
Počet XP za zabité nepřátele: 3x Blizzlike
Počet XP za Questy: 2x Blizzlike
Množství goldů z nepřátel: 2x Blizzlike
Množství itemů z nepřátel: 3x Blizzlike
Možnost mít 3 hlavní profese.
NuSuey: v novom? chysta sa dalsi po 2.4.2?
-
Lord PROXI
King
no tak som zistil ze problem bol v CPU, mal som ho pretaktovane z 2.8 na 3.2, a trocha sa prehrieval, dal som ho spat a zatial to ideSheep napísal:tak je to asi hardwarova chyba ktora sa stala nahodou presne vtedy ked si instaloval SP3, pusti si testy RAMky, procaku, grafiky, prezri ci sa komp nepriehrieva, je mozne ze zdroj dodava nestabilne napatie, ci nemas na doske vybuchnute kondenzatory a moze byt X dalsich pricin
mozno si uz daco z toho robil ale nepatam co ti tu uz pisali
btw, ine hry ti idu v pohode, len wowko pada?
super, dik moc
btw: k tym mountom od lvl 30, myslim si ze to je dobre, ved len to behanie bolo o hubu, druid ma aspon cicu, hunter aspect, ale mount je mount
-
Lord PROXI
King
-
Lord PROXI
King