Nejde PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Nejde PC

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Zdravim mam problem a chcem sa spytat ci by ste mi wedeli poradit :) Mam pc :lol: a instaloval som alcohol 120 pocitac sa musel restartovat a ked sa restartoval na zaciatku ako pise kua kao to powedat :lol: vypisuje to tam hardware pc tak napisemi iba main procesor ..... a nic viac dalej sa ani nepohne skusali sme vybrat a nasadit vsetky kable vymenili sme disky ramky a nic :? neporadite prosim was niekto ak viete co s tym tak moze byt ? sorry za moj pravopis , lamovost a styl pisania
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

restartuj bios, a preinstaluj OS :wink:
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

brat skusal restartovat bios a novy os no to niee
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

SkutManik napísal:brat skusal restartovat bios a novy os no to niee
tak nudzovy rezim F5/F8 a odistalovat alkohol...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

skusim editnem ked zistim
wies len ci nemohlo nieco odist :) brat mi powedal ze mozno odisla zakladna doska je to mozne ?
pocuj ale ono to ani nespusti ja tam nemam dat ako novy os ked to ani nepride po to boot ! a ani ten alcohol nenainstalovalo !!! wed to az po restarte sa nainstaluje takze tak :? dik za ochotu inak :lol: ak ta este nieco naPADA :lol: nemohol odist nejaky HW ?
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

hm, chcel som ti poradit, aby si si z klavesnice vybral pismenko "w", ale jeho posledne uzitie uz bolo spravne...

teraz k veci: aky si tam mal OS? Skusal si vymenit zdroj? Do biosu sa dostanes? skus vybrat baterku z dosky, chvilu pockat a dat ju spat... a opat: dostanes sa do biosu?
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

os bol win xp sorry za w :lol: do biosu sa nedostanem a skusim to s tou baterkou :) len teraz na to nie je nejako cas ked bude skusim dik moc zatial

//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2008, 17:00 )
nejde
:(
Napísať odpoveď