Blbe ovladace ATI

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Blbe ovladace ATI

Príspevok od používateľa Dinoso »

mam ATI radeon 8500 64DDR vid tema nizsie .. a stahujem ovladace z amd.ati.com a su tam dost blbe okna mi sekaju a zasekava sa pc .. myslel som ze je to len moja chyba ale pissem s kamosom a on ma ATI radeon 7000 a robi mu toto iste .. myslim ze ati to so starymi ovladacmi dost pokazilo .. piste nazory alebo riesenie problemu.. nic take ze kup si novu grafiku atd...

PS: ak by mal niekto doma takuto staru grafiku pls upload na Rapid Image cd s drivermi
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

1. odinstaluj vsetky doterajsie ovladace, restaruj pc
2. ak nemas instalacne CD, nechaj Windows Update, nech ti stiahne a naistaluje zakladny driver, restartuj pc
3. s ati.com instaluj len Display Driver, nikdy nie cele ATI s CCC, restartuj pc
Dinoso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dinoso »

no skusim ale neviem a nemam legalny windows a na tamtom pc nemam net tak neviem ako teraz

//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2008, 15:28 )
napisalo mi ze zero display service error
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Viem ze moj prispevok by mal smerovat do pomoci ale ked je tu tema o ovladacoch tak to napisem sem. Mam Ati RX3870 512MB. Win XP. A rad by som si zahral staru dobru klasiku Vampire bloodlines masquerade. Avsak ked hru spustim, tak mi ide aj intro ale ked sa dostanem do menu, tak mam len ciernu obrazovku. Ked hybem mysou, normalne pocut ako sa pohybujem po moznostiach v menu. Predpokladam ze su to ovladace grafiky. Neviete mi dohodit podporovane ovladace na tu hru? :?
Napísať odpoveď