Matisek napísal:mozu sa na festival Orange Music Summer Domaša zobrat vlastne flase a tak , ci sa moze len tam kupovat ?
mozes jasne.tam je stanove "mestecko" mimo areal a nie je pri nom ziadna ostraha (teraz neviem ci to je + alebo - ).aj keby bola nejake prijemna zmena a stanove mestecko by bolo sucastou areala tak by si prelial palivo to plastovych flias cize no problem
pinacolada napísal:mozes jasne.tam je stanove "mestecko" mimo areal a nie je pri nom ziadna ostraha (teraz neviem ci to je + alebo - ).aj keby bola nejake prijemna zmena a stanove mestecko by bolo sucastou areala tak by si prelial palivo to plastovych flias cize no problem
Soviet napísal:No chlopi to treba nejak zorganizovať
veru, veru, ja sa taky tak hlasim, prichod uz vo stvrtok podvecer, kto sa ku mne prida medzi prvymi? budem vypalovat bacila, kedze tam pojdem s nachladnutim a horuckou
Ing. FijoK napísal:veru, veru, ja sa taky tak hlasim, prichod uz vo stvrtok podvecer, kto sa ku mne prida medzi prvymi? budem vypalovat bacila, kedze tam pojdem s nachladnutim a horuckou
aj ja som tma volako prisiel a palilo sa o sto sest ...len ma mrzi ze som sa aj ja nepridal, bolo teda volake mini stretko???festival hodnotim velmi pozitivne, perfektne bolo proste
Hulkm napísal:aj ja som tma volako prisiel a palilo sa o sto sest ...len ma mrzi ze som sa aj ja nepridal, bolo teda volake mini stretko???festival hodnotim velmi pozitivne, perfektne bolo proste
Noo ja som zanechal číslo moje DYLYNOvi on mal vraj byť s pánom Ing. a mal sa ozvať..no nejak sa neozval..Ale festival 100bodov..paráda..Rád by som si zopakoval..až nato že som sa spálil na tom slnku ako prasa dpc
btw: Prekvapila ma Hudba z Marsu,Polemic,Para .. tí to na moje očakávania zvládli na 200%