Ja mam podozrenie ze sused mi chodi gumu pichat lebo inak si to vysvetlit neviem,on ma svina aj dovod lebo sa vylizal s holkou ktoru som chcel a este mi foto poslal na maila,tak sme ho skamaratmi trosku chytili do parady. (uz totiz nesom maly a slaby jak na zakladke ale mam dva metre a vahu tiez celkom v poho) Takze ten "maly" smrad dovod ma len neviem ako ho pri tom prichytit. a uz ma to dost stve lebo furt ked cchem ist na bicykel no nemozem bo guma pichnuta...
ako nacapat suseda?
-
qwerty-xyz
ako nacapat suseda?
Ja mam podozrenie ze sused mi chodi gumu pichat lebo inak si to vysvetlit neviem,on ma svina aj dovod lebo sa vylizal s holkou ktoru som chcel a este mi foto poslal na maila,tak sme ho skamaratmi trosku chytili do parady. (uz totiz nesom maly a slaby jak na zakladke ale mam dva metre a vahu tiez celkom v poho) Takze ten "maly" smrad dovod ma len neviem ako ho pri tom prichytit. a uz ma to dost stve lebo furt ked cchem ist na bicykel no nemozem bo guma pichnuta...
btw myslim ze minimalna hodnota musi byt 5000 inak to nebudu riesit, takze mysli aj na to.
este jedna vec ? ze co chces robit ked ho nacapas?
tak toto mozem potrvdit, je fakt najhorsie co moze byt v ramci medzi-susedskych vztahovDejmiJohn napísal:kks, tak mu sprav aj ty nieco nie ? zapichni mu sparatko do zvonceka nech je haluz, ... pre lepsie efekt aspon o polnoci
-
ledenaster
Medium Professional
-
lekoklatik
VIP
Alebo si kup vlastnu miestnost 5x5 metrov. Bude tam len tvoj stojan a bicykel. Alebo mu povedz ze ste uz velky a nehrajte sa na malych.
Alebo vymen zamku na miestnosti /sice nebudu mat k bicyklom pristup ani ostatni, ale tvoja dusa bude ok/. Alebo povedz, ze ked to urobi este raz, tak sa zabijes
. Moznosti mas mnoho. lol. cakam co tu zas najdeme zajtra
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Niekto tu toci furt o nejakej samovrazde... co on ma so somavrazdou/smrtou? Kedy ste sa dozvedeli ze chlapcovi sa nechce zit? Chcem vediet vsetkolekoklatik napísal:Alebo si kup vlastnu miestnost 5x5 metrov. Bude tam len tvoj stojan a bicykel. Alebo mu povedz ze ste uz velky a nehrajte sa na malych.Alebo vymen zamku na miestnosti /sice nebudu mat k bicyklom pristup ani ostatni, ale tvoja dusa bude ok/. Alebo povedz, ze ked to urobi este raz, tak sa zabijes
. Moznosti mas mnoho. lol. cakam co tu zas najdeme zajtra
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kolko ma vlastne ten atentatnik rokov? teraz ma napada len toto
Bycikel si ber do bytu a daj si ho do svojej izby... sam si vravel ze tam mas len saty...
Koleso si sfukni sam a maj pripravenu zalozne koleso... ked sa budes chciet ist po byciklvoat vymen a ides...
moosha: http://www.hojko.com/co-vsetko-treba-za ... 96746.html
Bycikel si ber do bytu a daj si ho do svojej izby... sam si vravel ze tam mas len saty...
Koleso si sfukni sam a maj pripravenu zalozne koleso... ked sa budes chciet ist po byciklvoat vymen a ides...
moosha: http://www.hojko.com/co-vsetko-treba-za ... 96746.html
Vacsina z vas trepe blbosti, ktore sa sem vobec nehodia.
Spravit nieco jemu? To len vyprovokuje dalsie zlomyselnost a dostanu sa do bludneho kruhu.
Ta kamera je fajn, ale je draha.
Cize riesenie vidim v tom, ze si mozes brat bicykel do bytu, ale neviem ako to mate doma riesene a ci sa to stretne s pochopenim
Najspolahlivejsia je kamera, ale mal by si sa poobzerat po nejakej lacnejsej, podla mna by mohla byt aj vacsia, ved v pivnici sa da urcite dobre skryt.
Spravit nieco jemu? To len vyprovokuje dalsie zlomyselnost a dostanu sa do bludneho kruhu.
Cize riesenie vidim v tom, ze si mozes brat bicykel do bytu, ale neviem ako to mate doma riesene a ci sa to stretne s pochopenim
Najspolahlivejsia je kamera, ale mal by si sa poobzerat po nejakej lacnejsej, podla mna by mohla byt aj vacsia, ved v pivnici sa da urcite dobre skryt.
-
lekoklatik
VIP
Co mu uz len pomoze kamera. Povie ho doma rodicom? hmm. to nieje ono. Treba si normalne k tomu sadnut aj s tym chalanom a mozno zistia ze sa nenavidia az na tolko. Hadam nieje magor. A namahat sa kvoli nejakemu kktovi tym ze si bude trepat bicykel do bytu? Preco? Preco sa trapit kvoli jednemu magorovi. Tiez niesom za to, aby mu nieco oplacal, vracal. To robia male deti. Proste si z oci do oci povedat co treba. Ak uz fakt nebude posluchat, tak mu treba pristrihnut kridelka. Poriadne mu nasupat. Neverim ze si ho podal s kamaratmi ako pisal. To by sa chalan neodvazil robit nezbeduGothaR napísal:Vacsina z vas trepe blbosti, ktore sa sem vobec nehodia.
Cize riesenie vidim v tom, ze si mozes brat bicykel do bytu, ale neviem ako to mate doma riesene a ci sa to stretne s pochopenim![]()
-
ledenaster
Medium Professional
-
lekoklatik
VIP
No hej, ale kvoli tomu dokazu musi vyhodit peniaze ktore by nemusel. Uznavam ze nie kazdy si vie v rozhovore vydobyt svoje ale v takychto situacich tazko povedat. Jednodcuho by som urcite neplatil. Uz len tym sa prisposoby chalanovy alebo komu kto mu to robi. Proste nech si s nim prehovori. Ostatne by som povazoval za peknu blbost.GothaR napísal:lekoklatik: jasne, rozhovor je castou riesenia, ale bez dokazu mu ten sused povie, ze nic nespravil a ked mu ukaze fotku/video, tak sa uz nebude moct vyhovarat.
Re: ako nacapat suseda?
aha dalsie riesenieqwerty-xyz napísal:tak sme ho skamaratmi trosku chytili do parady. (uz totiz nesom maly a slaby jak na zakladke ale mam dva metre a vahu tiez celkom v poho)
ale suhlasim s lekoklatikom... kamera to nevyriesi, skor - ano normalny rozhovor... a ako sa vravim mudrejsi ustupi - dakedy to plati.