ako nacapat suseda?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

ako nacapat suseda?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:roll: Okej ohliadnuc od mojej "samovrazednej" temy (inak dikes niektore nazory su super) mam taky problemik. Rad sa bicyklujem teda velmi rad. A tu je problem. Mam spolocnu pivnicu aj so susedmi,teda miestnost 5x5 metrov(mozno mensia) kde ma kazdy svoje veci. Ja tam mam bicykel a VECNE mi sfukuje zadne koleso. Niekto napise ze defekt. Prdlajz. menil som tam za posledne dva tyzdne dusu 8 krat. Menil som plast za maxiss a v rafiku je nova paska. bolo to koleso aj v oprave-dneska som tam bol zase predavac na mna len takto pozeral :shock: a vravi nech mu to donesiel zase ze to neni mozne. Ja si tiez vravim ze neni mozne aby koleso ktore odnesiete z predajne v ruke dostalo defekt!
Ja mam podozrenie ze sused mi chodi gumu pichat lebo inak si to vysvetlit neviem,on ma svina aj dovod lebo sa vylizal s holkou ktoru som chcel a este mi foto poslal na maila,tak sme ho skamaratmi trosku chytili do parady. (uz totiz nesom maly a slaby jak na zakladke ale mam dva metre a vahu tiez celkom v poho) Takze ten "maly" smrad dovod ma len neviem ako ho pri tom prichytit. a uz ma to dost stve lebo furt ked cchem ist na bicykel no nemozem bo guma pichnuta...
kupo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kupo »

kolesa si zober so sebou domov alebo mozes pouzit toto... a nahraj ho na kazetu
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

:D ty mas teda problemy :) ale lepsi sa to.... tak mu sprav defekt aj ty :-D, alebo ked uz sme "velky" vo "velkom svete" podaj trestne oznamenie na neznameho pachatela.... tvojmu susedovi mozno zacne lepit a prestane to robit, ak nie tak nasi "genialny" policajti ho iste vystopuju a ma po chlebe.

btw myslim ze minimalna hodnota musi byt 5000 inak to nebudu riesit, takze mysli aj na to.

este jedna vec ? ze co chces robit ked ho nacapas?
DejmiJohn napísal:kks, tak mu sprav aj ty nieco nie ? zapichni mu sparatko do zvonceka nech je haluz, ... pre lepsie efekt aspon o polnoci :D
tak toto mozem potrvdit, je fakt najhorsie co moze byt v ramci medzi-susedskych vztahov :lol: a nemusis davat ani sparatko, iba sa o polnoci zobud, a zazvom mu 5x dlhsim sposobom. tak 3x do tyzdna :D, ten isty efekt ma vrtat /poriadnou vrtackou, nie aku/ naprazdno, teda ak je v blizkom byte.
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

nachytaj ho pri "akcii"....ked pride nabehni tam a kukni ci fuci koleso a potom si to snim vyriad :roll:
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

kks, tak mu sprav aj ty nieco nie ? zapichni mu sparatko do zvonceka nech je haluz, ... pre lepsie efekt aspon o polnoci :D
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

ked sa zabijes tak do listu napis ze to bolo preto.... :roll:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

nafukaj koleso nervovym plynom

pezzo: :D
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Pezzo napísal:ked sa zabijes tak do listu napis ze to bolo preto.... :roll:
:arrow: to bude podla mna jeden z tych neprekonatelnych problemov :lol:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

aj nam sa to stavalo teda mojej sestre. robili to chlapci z bloku a vysvitlo, ze sa im len pacila a nevedeli to dat najavo...
mozno je to podobne aj u vas ;)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

akoze... ja by som aj jemu nieco urobil.. je to jasne ze ti to robi niekto naschval... ale riesit to tu na fore... :D si to s nim vybav osobne.. popripade s jeho vecami
takto si nechat skakat po hlave... v dnesnom svete daleko nezajdes
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Alebo si kup vlastnu miestnost 5x5 metrov. Bude tam len tvoj stojan a bicykel. Alebo mu povedz ze ste uz velky a nehrajte sa na malych. :roll: Alebo vymen zamku na miestnosti /sice nebudu mat k bicyklom pristup ani ostatni, ale tvoja dusa bude ok/. Alebo povedz, ze ked to urobi este raz, tak sa zabijes :wink: . Moznosti mas mnoho. lol. cakam co tu zas najdeme zajtra
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Jazdi na jeho bicykli :)
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

lekoklatik napísal:Alebo si kup vlastnu miestnost 5x5 metrov. Bude tam len tvoj stojan a bicykel. Alebo mu povedz ze ste uz velky a nehrajte sa na malych. :roll: Alebo vymen zamku na miestnosti /sice nebudu mat k bicyklom pristup ani ostatni, ale tvoja dusa bude ok/. Alebo povedz, ze ked to urobi este raz, tak sa zabijes :wink: . Moznosti mas mnoho. lol. cakam co tu zas najdeme zajtra
Niekto tu toci furt o nejakej samovrazde... co on ma so somavrazdou/smrtou? Kedy ste sa dozvedeli ze chlapcovi sa nechce zit? Chcem vediet vsetko :twisted: .
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Kolko ma vlastne ten atentatnik rokov? teraz ma napada len toto
Bycikel si ber do bytu a daj si ho do svojej izby... sam si vravel ze tam mas len saty...
Koleso si sfukni sam a maj pripravenu zalozne koleso... ked sa budes chciet ist po byciklvoat vymen a ides...

moosha: http://www.hojko.com/co-vsetko-treba-za ... 96746.html
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Vacsina z vas trepe blbosti, ktore sa sem vobec nehodia.
Spravit nieco jemu? To len vyprovokuje dalsie zlomyselnost a dostanu sa do bludneho kruhu.
Ta kamera je fajn, ale je draha.
Cize riesenie vidim v tom, ze si mozes brat bicykel do bytu, ale neviem ako to mate doma riesene a ci sa to stretne s pochopenim :?
Najspolahlivejsia je kamera, ale mal by si sa poobzerat po nejakej lacnejsej, podla mna by mohla byt aj vacsia, ved v pivnici sa da urcite dobre skryt.
lekoklatik
VIP
VIP

GothaR napísal:Vacsina z vas trepe blbosti, ktore sa sem vobec nehodia.
Spravit nieco jemu? To len vyprovokuje dalsie zlomyselnost a dostanu sa do bludneho kruhu.
Ta kamera je fajn, ale je draha.
Cize riesenie vidim v tom, ze si mozes brat bicykel do bytu, ale neviem ako to mate doma riesene a ci sa to stretne s pochopenim :?
Najspolahlivejsia je kamera, ale mal by si sa poobzerat po nejakej lacnejsej, podla mna by mohla byt aj vacsia, ved v pivnici sa da urcite dobre skryt.
Co mu uz len pomoze kamera. Povie ho doma rodicom? hmm. to nieje ono. Treba si normalne k tomu sadnut aj s tym chalanom a mozno zistia ze sa nenavidia az na tolko. Hadam nieje magor. A namahat sa kvoli nejakemu kktovi tym ze si bude trepat bicykel do bytu? Preco? Preco sa trapit kvoli jednemu magorovi. Tiez niesom za to, aby mu nieco oplacal, vracal. To robia male deti. Proste si z oci do oci povedat co treba. Ak uz fakt nebude posluchat, tak mu treba pristrihnut kridelka. Poriadne mu nasupat. Neverim ze si ho podal s kamaratmi ako pisal. To by sa chalan neodvazil robit nezbedu
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

ja mam super napad.....kup si tam PSA :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

lekoklatik: jasne, rozhovor je castou riesenia, ale bez dokazu mu ten sused povie, ze nic nespravil a ked mu ukaze fotku/video, tak sa uz nebude moct vyhovarat.
lekoklatik
VIP
VIP

GothaR napísal:lekoklatik: jasne, rozhovor je castou riesenia, ale bez dokazu mu ten sused povie, ze nic nespravil a ked mu ukaze fotku/video, tak sa uz nebude moct vyhovarat.
No hej, ale kvoli tomu dokazu musi vyhodit peniaze ktore by nemusel. Uznavam ze nie kazdy si vie v rozhovore vydobyt svoje ale v takychto situacich tazko povedat. Jednodcuho by som urcite neplatil. Uz len tym sa prisposoby chalanovy alebo komu kto mu to robi. Proste nech si s nim prehovori. Ostatne by som povazoval za peknu blbost.
:-)
Medium Star
Medium Star

Re: ako nacapat suseda?

Príspevok od používateľa :-) »

qwerty-xyz napísal:tak sme ho skamaratmi trosku chytili do parady. (uz totiz nesom maly a slaby jak na zakladke ale mam dva metre a vahu tiez celkom v poho)
aha dalsie riesenie :D

ale suhlasim s lekoklatikom... kamera to nevyriesi, skor - ano normalny rozhovor... a ako sa vravim mudrejsi ustupi - dakedy to plati.
Napísať odpoveď