dufam ze vydrzi uz sa tesim na najblizsiu akciu ..
• AirSoft •
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Stenky
Professional
presne tu mam ja. AK 74N (na tu bocnu listu mozes prastit bud montaz s kolajnicou na optiku alebo priamo AK optikubraino.swk napísal:takze dnes dosla je tuCYMA cm031 v testoch asi 340-350 fps
dufam ze vydrzi uz sa tesim na najblizsiu akciu ..
moja strielala 350FPS bez uprav, teraz ked som menil vzduchotechniku chcem to pretiahnut chronometrom nech viem co sa zlepsilo.
dalsie rady: bacha na baterku, neprebijaj ju dlhsie ako treba 1200mAh/250mAh*1.25 = 6hodin +- dake minuty. ked to zoparkrat prepalis nebude mat vobec stavu. ja som moju zoparkrat prebijal tak 10-12hodin a vzdy bola po nabiti ako keby mala prave skapat... cize na batrisku bacha. teraz som kupil 1400mAh NiMH baterku od Intellectu.
nevesaj to na ten popruh co si k tomu dostal, zoparkrat mi to z neho padlo a som rad ze nie z velkej vysky. AK popruh od CA stoji dake 3 stovky
ked sa dostanem domov nafotim mojho fesaka (kratke zasobniky, flashlight na hlavni s tlakovym spinacom, 1.2x Aimpoint kolimator (red/green dot)) a snad sa mi v dohladnej dobe podari aj zmerat ustovu rychlost.
a nedavaj dole flashider, vyzera to bez neho dost pussy
-
braino.swk
Light Professional
-
Stenky
Professional
to je pravda z o par mesiacov tam daco budes menit. ale....
za tych par mesiacov zistis ci ta to bavi alebo nie a nemusi ta skriet ze si vyhodil 15.000 za marui.
ked sa ti tam daco poserie, vymena je lahka a pomerne lacna.
ja som teoreticky nemusel menit nic. no vymenil som tam zopar veci nech je to spolahlivejsie a stale ma to vyslo lacnejsie nec znackova.
za tych par mesiacov zistis ci ta to bavi alebo nie a nemusi ta skriet ze si vyhodil 15.000 za marui.
ked sa ti tam daco poserie, vymena je lahka a pomerne lacna.
ja som teoreticky nemusel menit nic. no vymenil som tam zopar veci nech je to spolahlivejsie a stale ma to vyslo lacnejsie nec znackova.
-
braino.swk
Light Professional
-
Stenky
Professional
mam nohavice vzor tiger, zeleny sveter GB army, zelene kolenacky, cierne bezprstove rukavice, zelenu jednootvorovu kuklu a stary CZ kozeny opasok so zelenou prackou a 5cipu hviezdou
idem to viac na eastern rebel pimp ako na daco konkretne podla realnej predlohy 
v lete snad spravim bud laminatovu alebo hlinikovu masku ala Army Of Two
Pridavam fotky mojho drobca:
v lete snad spravim bud laminatovu alebo hlinikovu masku ala Army Of Two
Pridavam fotky mojho drobca:
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Stenky
Professional
www.rsov.com konkretne je to tento A.C.M. Aimpoint 2x (red/green) dot sightchipp12 napísal:kde a za kolko si kupil ten zameriavac pls?:)
tvrdia sice ze je 2x zvacsenie no ja tomu neodhadujem viac ako 1.2x
na AK k tomu este potrebujes montaznu zakladnu
je to z hongkongu, dovoz nebol prilis lacny a po priratani cla a dane vysiel +- to co stoji podobny v municaku..... lenze ja som chcel konkretne tento
cca do 1800Sk