ako nacapat suseda?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kupo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kupo »

lekoklatik napísal:No hej, ale kvoli tomu dokazu musi vyhodit peniaze ktore by nemusel. Uznavam ze nie kazdy si vie v rozhovore vydobyt svoje ale v takychto situacich tazko povedat. Jednodcuho by som urcite neplatil. Uz len tym sa prisposoby chalanovy alebo komu kto mu to robi. Proste nech si s nim prehovori. Ostatne by som povazoval za peknu blbost.
myslis ze ked mu to uz urobil 8x, tak len takym jednoduchym dohovorenim sa nieco zmeni? za tie peniaze co uz vyhodil na tie duse mohol tu kameru kludne mat (neviem sice kolko stoji taka dusa tak len tipujem) ... plus moze tou kamerou natocit aj fotra ako ho bije (z ineho threadu), a ked bude mat kopec dokazov moze ju zase predat
Molitan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Molitan »

Ak ma tam aj ten sused bicykel a ked ti sfukne koleso, tak vymen svoje pneumatiky za jeho.

//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2008, 21:11 )
Ak ma tam aj ten sused bicykel a ked ti sfukne koleso, tak vymen svoje pneumatiky za jeho. Alebo najprv vymen kolesa, on sfukne svoje, a potom si vezmi svoje kolesa z jeho bicykla.
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

možno, že by pomohol výstižný nápis na dvere do tej miestnosti.-" objekt je vybavený kamerovým systémom z dôvodu sústavného poškodzovania súkromného majetku. možno to zaberie, ale to zas neviem, aj keď by si to mal len napísané, či by spolužívatelia nemali nejaké námietky voči !kamerám".
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ledenaster napísal:ja mam super napad.....kup si tam PSA :)
uz mi hrabe, ja ze co je skratka P-S-A :lol: ale nie to som chcel: pocuj, tu pises ze mas 2 metre a svoju vahu a v samovrazednej teme zase ze ti vsetci robia zle atd. nejako mi to nejde dokopy, vyska a velkost (ak teda nemas pri 2 metroch pol tony) vzbudzuju respekt. pochybujem ze si pri takych proporciach nechas srat na hlavu. ostatni si domyslite co si teda o tom vsetkom myslim
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ja by som si bral bike domov. uz som to tak robil a nikto mi ani nesfukaval gumy. len som nechcel riskovat. nerobilo mi to vobec problem vlacit bicykel 3 poschodia. a kludne by som vlacil aj viac. keby som uz chcel silou-mocou mat ten bike "dole", tak by som o tomto informoval domovnika. mozno by s tym nieco spravil. napriklad kupil kameru z fondu, na ktory kazdy prispieva (o tom pochybujem) alebo odobral ten kluc danemu typkovi (pre blaho ostatnych) :D i ked aj o tom pochybujem. alebo by mozno nebolo zle nechat koleso sfuknute. potom by si len vymenil koleso a siel na bike. po prichode by si ho vymenil za sfuknute. ten typek by mal dusu na mieste, ze mas koleso sfuknute a ty by si mohol bikovat kolko len chces. tym by si aj zistil, ci ti nahodou nepraskne dusa niekde pri vchode. mozno ti naozaj vzdy praskne. nejake sklo alebo nieco na zemi pred vchodom nie je vylucene
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ešte jedna vec. Sorry ale len teraz ma to napadlo. Neverím že ten istý človek by neustále sfukoval kolesá na bicykli. To je choré. Každého človeka by to prestalo baviť. Podľa mňa náš pán témy pekne odrbkáva. A teraz sa pekne rehlí. Kcel si vyžehliť tú jeho sprostosť so samovraždou. Každý normálny človek by to urobil pár krát a dosť. A ak ku*va ozaj neodrbkáva, tak neverím, že by si chlapec nedal povedať. To je blbosť. Daj mi jeho telefónne číslo a kľudne sa s ním porozprávam. Natlačím mu do hlavy že je to zlé, nekresťanské :lol:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ja ani neviem na co ho chces nacapat. Ked vies kto to robi tak mu daj po hube, ked nepomoze vybi okna, zobudzaj ho o tretej rano, vyser sa mu pred dvere atd. Sak jeho to potom prejde neboj... :roll:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

lekoklatik napísal:Ešte jedna vec. Sorry ale len teraz ma to napadlo. Neverím že ten istý človek by neustále sfukoval kolesá na bicykli. To je choré. Každého človeka by to prestalo baviť. Podľa mňa náš pán témy pekne odrbkáva. A teraz sa pekne rehlí. Kcel si vyžehliť tú jeho sprostosť so samovraždou. Každý normálny človek by to urobil pár krát a dosť. A ak ku*va ozaj neodrbkáva, tak neverím, že by si chlapec nedal povedať. To je blbosť. Daj mi jeho telefónne číslo a kľudne sa s ním porozprávam. Natlačím mu do hlavy že je to zlé, nekresťanské :lol:
Normalny clovek by to urobil par krat a dost.Myslis ze toto je normalny clovek?Urcite ti nieco hovori slovo sikana.Aj v tomto pripade si hovoris ze normalny clovek do teba par krat "tukne" a da ti pokoj?Sam vies ze ti pokoj neda.TOto je take iste
Ferrari
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ferrari »

Neviem, či to tu už bolo, ale ja by som zohnal malý kompresor (aj z chladničky) pred jazdou na bicykli by som si kolesá nafúkal a po jazde by som vyfučal obidve. To by potom kukal, že čo to má znamenať. :lol:
lekoklatik
VIP
VIP

Ešte raz vám všetkým píšem. Nepremýšľajte nad sprostosťami typu sfukovať nafukovať kolesá, nosiť si bicykel do bytu atď. Prečo by sa mu mal prispôsobovať? Aj tak si myslím že si autor témy robí srandu a teraz sa udrbkáva ako sviňa že aký sme debilný a skočili sme mu nato
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Roztrieskaj mu poštovú schránku. Vylej mu do nej vodu keď uvidíš, že tam má poštu. Natri mu vchodové dvere hovnom. Keď to umyje, natri mu ich zase. Strč mu zápalky do zámku na vchodových dverách do jeho bytu.
Ak bývaš v bytovke. Choď dole na prízemie, v rozvodovej skrini nájdi istič, na ktorý sú napojené aj zvončeky. Zistíš to tak, že budeš skúšať ističe, a kamarát bude zvoniť k tebe domov. Ak sa zadarí, a prestane zvoniť, prídeš k jeho zvončeku, jednoducho ho rozoberieš, vezmeš sekundové lepidlo, a ten pliešok, ktorý vo zvončeku vytvára kontakt stlačíš a prilepíš. Potom normálne ten zvonček poskladáš späť, pôjdeš do svojho bytu, tvoj kamarát zapne vypnutý istič, začne mu to tam zvoniť, a chlapec keď sa poserie, nepríde na to, prečo to zvoní. Toto je treba urobiť tak o druhej v noci, a ver že si nabudúce rozmyslí, či susedom bude robiť zle.

// :arrow: karma :arrow: 8)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ades napísal:uz mi hrabe, ja ze co je skratka P-S-A :lol: ale nie to som chcel: pocuj, tu pises ze mas 2 metre a svoju vahu a v samovrazednej teme zase ze ti vsetci robia zle atd. nejako mi to nejde dokopy, vyska a velkost (ak teda nemas pri 2 metroch pol tony) vzbudzuju respekt. pochybujem ze si pri takych proporciach nechas srat na hlavu. ostatni si domyslite co si teda o tom vsetkom myslim
no, ja som to z toho clanku, co napisal do tej temy o samovrazde, pochopil to, ze ked bol mensi (rozumej zakladna - stredna skola) tak bol sikanovany. teraz uz s tym asi problem nema, ma problem asi len s ocom... (no, s ocom a + nejake bonusy, ja neviem co tam presne pisal) :)
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

erytrocyt napísal:Roztrieskaj mu poštovú schránku. Vylej mu do nej vodu keď uvidíš, že tam má poštu. Natri mu vchodové dvere hovnom. Keď to umyje, natri mu ich zase. Strč mu zápalky do zámku na vchodových dverách do jeho bytu.
Ak bývaš v bytovke. Choď dole na prízemie, v rozvodovej skrini nájdi istič, na ktorý sú napojené aj zvončeky. Zistíš to tak, že budeš skúšať ističe, a kamarát bude zvoniť k tebe domov. Ak sa zadarí, a prestane zvoniť, prídeš k jeho zvončeku, jednoducho ho rozoberieš, vezmeš sekundové lepidlo, a ten pliešok, ktorý vo zvončeku vytvára kontakt stlačíš a prilepíš. Potom normálne ten zvonček poskladáš späť, pôjdeš do svojho bytu, tvoj kamarát zapne vypnutý istič, začne mu to tam zvoniť, a chlapec keď sa poserie, nepríde na to, prečo to zvoní. Toto je treba urobiť tak o druhej v noci, a ver že si nabudúce rozmyslí, či susedom bude robiť zle.
Ty vole ved to potom samovrazdu spacha aj ten sused :shock:
qwerty-xyz

Re: ako nacapat suseda?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:-) napísal:aha dalsie riesenie :D

ale suhlasim s lekoklatikom... kamera to nevyriesi, skor - ano normalny rozhovor... a ako sa vravim mudrejsi ustupi - dakedy to plati.
tak vies davat za kameru peniaze ked ta nova dusa stoji 60-80 sk je zbytocne ale naserie to cloveka,ked chce ist vonku a dalsiu pol hodinu sa musim srat s tym aby som to vymenil lebo si uz kupujem nahradne duse dopredu tak to furt rovno vymenim,nasadim,nafukam a ide sa. :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

qwerty-xyz napísal:tak vies davat za kameru peniaze ked ta nova dusa stoji 60-80 sk je zbytocne ale naserie to cloveka,ked chce ist vonku a dalsiu pol hodinu sa musim srat s tym aby som to vymenil lebo si uz kupujem nahradne duse dopredu tak to furt rovno vymenim,nasadim,nafukam a ide sa. :wink:
Všetci ti tu ponúkli typy a ty napíšeš len takúto sprostosť. Pekne si nás zmotal a predpokladám že máš nejakú psychickú poruchu. Choď k lekárovi.
Tvoj problém je jedna veľká fraška. Ak nie. Tak už len na smiech, že obviňuješ jedného jediného človeka. Nemáš žiadny dôkaz. A keby si nejakému /v tvojom dojme/ človeku urobil to čo napísal erytrocyt, tak by si mal z toho taký po*eb, že až. Bodaj by si to s tým zvončekom urobil a ten dotyčný by o žiadnom sfúknutom kolese nič nevedel. Jáááj. Tak by som si to prial. :roll:
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

Lekoklatik : preco mu prajes take pi*ov*** ? Neni ti to jedno ?

qwerty-xyz : akoze nechapem ta , nedokazes realne vyriesit problem ? Ako uz bolo spomenute , bud ho niekedy prichytis a das mu "cez pisk" a potom si to urcite nedovoli ak nahodou nieje nejaky "retard" , pretoze normalny clovek ked za nieco dostane "cez pisk" pochopy a druhy krat to neurobi .Alebo ho niekedy len tak zastav a trochu ho postraš alebo sa ho opytaj , ze co povie , myslim ze podla toho to zistis .
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

qwerty-xyz napísal:tak vies davat za kameru peniaze ked ta nova dusa stoji 60-80 sk je zbytocne ale naserie to cloveka,ked chce ist vonku a dalsiu pol hodinu sa musim srat s tym aby som to vymenil lebo si uz kupujem nahradne duse dopredu tak to furt rovno vymenim,nasadim,nafukam a ide sa. :wink:
náhradné duše dopredu? ty si buď úplný dekel, alebo si robíš prdel... nikto normálny by dokola nefungoval na systéme "zaparkujem bike - pichne mi dušu - vymením za novú - idem von - zaparkujem bike - ..."
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

whisper napísal:náhradné duše dopredu? ty si buď úplný dekel, alebo si robíš prdel... nikto normálny by dokola nefungoval na systéme "zaparkujem bike - pichne mi dušu - vymením za novú - idem von - zaparkujem bike - ..."
heh ale inak ako sa nam tu rozbihaju dobre temy, kategorie poradte dementom co si nevedia poradit sami. (a neviem teda naco zakladal temu ked ma doma nakupene duse ved aj tie maju svoju trvanlivost teda sused mu vlastne robi sluzbu ) :smt046
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

je pravda, že nakúpiť si dopredu duše je dobrá blbosť.musíš byť celkom majetný, keď sa nad to tak dobre dokážeš povzniesť. mne keby niekto niečo urobil na mojom biku tak mu asi rozbijem klapačku. takto, keď budeš pokračovať, tak ty čo si za nejaký čas budeš kupovať náhradne duše, tak ja si hádam kúpim nový bike.
lekoklatik
VIP
VIP

Designer: Nieje mi to jedno, pretoze sa tu hra na neviem koho a popri tom vsetky odr*ava.

Samozrejme ze si to celé vymyslel.
Napísať odpoveď