Hra podľa vaších predstáv

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Ja by som bral dake MMO zo súčasného života, mal by si napriklad urcite uzemie napr. cele Slovensko detailne prepracovane po ktorom by si normalne mohol chodit a bolo by to skor zamerane ako chat, chodil by si po mestach, mohol by si niekoho stretnut pokecat, zoznamit pozvat niekam, tancovanie, bary, chaty a taketo :) Pit, fajcit, hulit, samozrejme dajako si zarabat a taketo... viem ze je to nerealne ale uz len ta predstava je paradna :)
UjoNecro
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Ty si už prosím ťa čo za asociála? Šak načo také niečo robiť keď stačí vstať od kompu a ísť niekam sám? :roll:
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Ked uz kazdy pise nejaku blbost tak mohli by spravit napr hru podla gta ale napr v hre by bol cely svet :lol: a vsetko na styl gta lietal by si z jedneho kontinentu na druhy atd a hra by zaberala 1 TB :D
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

UjoNecro napísal:Ty si už prosím ťa čo za asociála? Šak načo také niečo robiť keď stačí vstať od kompu a ísť niekam sám? :roll:
A ty tu čo hned vyskakujes ? Téma je HRA podľa vašich predstáv. Pokiaľ sa ti moja predstava nelúbi, stfu..
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Ešte celkom solidné MMORPG by mohlo byť s Dôchodcami. Napríklad začínate ako novopečený dôchodca a časom získavate informácie a zgrupujete sa na lavičkách, chatujete s ostatnými osobami, vymieňate si skusenosti a podobne. To ma len tak zbežne napadlo, určite by sa tam dalo na tom vymyslieť viacej :P
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

.:M4jco:. napísal:Ešte celkom solidné MMORPG by mohlo byť s Dôchodcami. Napríklad začínate ako novopečený dôchodca a časom získavate informácie a zgrupujete sa na lavičkách, chatujete s ostatnými osobami, vymieňate si skusenosti a podobne. To ma len tak zbežne napadlo, určite by sa tam dalo na tom vymyslieť viacej :P
nato ti netreba hru
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Racing simulator z velkym rozbudovanym mestom+Dialnice, cesty druhej a tretej triedy atd.(GTA SAx4) s inteligentnym AI kde by som si jazdil slobodne po meste nahanal sa z rychlejsimi vodicmi. Fyzika a uroven reality na urovni LFS. Logika + Ohladuplnost na maximalnej urovni a na okorenenie by sa mohlo pridat par cerstvych absolventov Autoskoly a nedelnych soferov. Za tym by som sedel cely cas. Vozovy park v podobe vsetkych dnesnych znaciek od malych aut 206,Fiesta atd... po vlajkove lode Mercedes S, BMW7, A8. SUV atd... to je moja hra snov :)
K tomu G25 a od PC by som sa vo volnom case neodlepil :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Shark_NX: 95% tvojej definicie splna Test Drive Unlimited :) Akurat ta fyzika nic moc, ale s volantom je to skvela zabava na mnoho a mnoho hodin, cez prazdniny sa to chystam znova prejst, su tam uzasne auta.
(teraz je original za 4 stovky :shock: )
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

GothaR v TDU mi strasne vadi ta sprostost a vyplasenost AI aj ked natrafim na rychleho tak s nim drzim stopu ale bud drbne do civila alebo sa niecoho zlakne a skoci po brzdach.
Aj na najvyssiej obtiaznosti su dost posrati. Hravam to na volante :) Mam aj dost videi v repertuari ale trochu okorenit by to chcelo. BTW Hawai je spraveny krasne.
Keby som videl do tychto hier tak by som si spravil vlastne vylepsenia ako Fungujuce semafory a AI by ich respektovalo. TO BY BOLI DRAGY :smt009 Inteligentnejsie a odvaznejsie AI atd... a samozrejme NOC :wink:

Moje zaciatky ... Vidno ze su trochu posrati
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ked si kupis original mozes to hrat po nete ako mmorpg..
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

GothaR napísal:Shark_NX: 95% tvojej definicie splna Test Drive Unlimited :) Akurat ta fyzika nic moc, ale s volantom je to skvela zabava na mnoho a mnoho hodin, cez prazdniny sa to chystam znova prejst, su tam uzasne auta.
(teraz je original za 4 stovky :shock: )
Fakt je to len za 400sk? :o .
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Fakt je to len za 400sk? :o .
google..
http://www.brloh.sk/pchra.php?id_hry=6176&ir=1069
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

(X)zone... http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1799
Len mam pocit, ze teraz bude server uz dost prazdny, nie ako v zaciatkoch, ked hru uviedli.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:(X)zone... http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1799
Len mam pocit, ze teraz bude server uz dost prazdny, nie ako v zaciatkoch, ked hru uviedli.
399KČ.. i ked je to odost menej ako 999SK
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Môj sen je daka poriadna, adrenalinova hra zo sveta Downhill, freeride bicyklovania... na (PC)...samozrejme krásna grafika, do toho super hudba...predstavujem si to asi ako GRID na bajkoch a jazdenie po vsetkych moznych kutoch sveta
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

neviem si predstavit ovladanie takej hry.. na bicykloch... to by bolo moc jednoduche... nj grafika by sa dala premakat.. ale ci by to bol nejaky zazitok...

skor nejaky trial... to by sa dalo urobit aby to malo paradne ovladanie a fyziku
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Šu-Do napísal:neviem si predstavit ovladanie takej hry.. na bicykloch... to by bolo moc jednoduche... nj grafika by sa dala premakat.. ale ci by to bol nejaky zazitok...

skor nejaky trial... to by sa dalo urobit aby to malo paradne ovladanie a fyziku
To uz skor snowboarding nez bicykle
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:To uz skor snowboarding nez bicykle
take sa pripravuje.. ten Shaun snowboarding ci ako to je
Jake44
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Jake44 »

Noo takze neviem ci tu nieco z toho bolo spominane ak hej tak sa ospravedlnujem.

:arrow: 1. THE LIFE :D Bola by to simulacia zivota. V prvom rade by to muselo mat premakanu grafiku (az fotorealisticku) fyziku a kameru (1st person). Nie ako vo vacsine FPS kde sa pozriete dole a pod vami prazdno. Normalne by ste si videli cele telo ako v skutocnosti. Ked sa pozriete do zrkadla vidite svoju tvar...no proste vsetko. Cely svet by bol neobmedzeny volny priestor, tak ako v skutocnosti. (Ja viem ze je obmedzeny, no aj tak neprejdete za cely svoj zivot celu planetu, takze v podstate je to obrovska plocha) A mohli by ste chodit kam chcete. Vsade by ste mali na vyber moznosti ci chcete taku a taku rpacu a podobne. Jednoducho si rpedstavte zivot ale ako PC hru. Musite jest, spat, pit, zarabat peniaze. VSETKO!!! Tam sa nemusite bat ze vas holka odmietne :) Ak aj, je to len hra. Svoju postavu si najprv vykreslite do detailov ako napriklad v simsoch. A potom zacnete hrat. Mozete si vybrat od kolkych rokov ju chcete hrat. Mozete zacat aj od batolata...bolo by to na vas. Hra by bezala defaultne 16x rychlejsie cize jeden den (od rana do vecera) by ste zvladli za 1 hodinku. Noc by trvala pol hodku. Noc by bola taky moni-movie, v podstate sen. Vzdy iny. Ak by sa vam nahodou vygenerovalo, ze sa vam nesniva nic (obcas sa stane) tak vas to hodi rovno do dalsieho rana. A hra by mala aj mod EXTRA, kde by ste nemuseli robit nic, iba chodili a uzivali si zivot s neobmedzenou kopou prachov, aut, bab a vsetkeho...Dokazali by ste lietat a citat myslienky inych ludi. Proste vsetko co by ste si sami zadefinovali...asi tak :) (LEn neviem, ako by sa taka hra ovladala...asi cez moznosti ako v SIMS)

:arrow: 2. Akcne RPG, neskutocne premakane s mnozstvom skillov, charakterov a moznosti. Bolo by to temne a akcne ako DIABLO, super grafika a fyzika je samozrejmost. Ale bolo by to ocami hrdinu, cize FP-RPG. Normalne si predstavte sami seba ako necromancera ci amazonku. Samozrejme ze nepriatelov by muselo byt o dost menej, nech vas nenapadaju tolko od chrbta ako pri pohlade z perspektivy. Dej by bol zasadeny do stredoveku, kopa dialogov, questov...vsetko najma v dungeonoch a interieroch, ale nesmeli by chybat ani nadherne exteriery. To je asi vsetko. A hra by bola freeware :P

:arrow: 3. Max Payne 3 z First Person pohladu by nemusel byt zly. Hlavne ten bullet time...s rovnako strhujucou atmosferou ako MP2 a este lepsim pribehom. A hlavne aspon 5x tak dlhy...
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

Noo takze neviem ci tu nieco z toho bolo spominane ak hej tak sa ospravedlnujem.

:arrow: 1. THE LIFE :D Bola by to simulacia zivota. V prvom rade by to muselo mat premakanu grafiku (az fotorealisticku) fyziku a kameru (1st person). Nie ako vo vacsine FPS kde sa pozriete dole a pod vami prazdno. Normalne by ste si videli cele telo ako v skutocnosti. Ked sa pozriete do zrkadla vidite svoju tvar...no proste vsetko. Cely svet by bol neobmedzeny volny priestor, tak ako v skutocnosti. (Ja viem ze je obmedzeny, no aj tak neprejdete za cely svoj zivot celu planetu, takze v podstate je to obrovska plocha) A mohli by ste chodit kam chcete. Vsade by ste mali na vyber moznosti ci chcete taku a taku rpacu a podobne. Jednoducho si rpedstavte zivot ale ako PC hru. Musite jest, spat, pit, zarabat peniaze. VSETKO!!! Tam sa nemusite bat ze vas holka odmietne :) Ak aj, je to len hra. Svoju postavu si najprv vykreslite do detailov ako napriklad v simsoch. A potom zacnete hrat. Mozete si vybrat od kolkych rokov ju chcete hrat. Mozete zacat aj od batolata...bolo by to na vas. Hra by bezala defaultne 16x rychlejsie cize jeden den (od rana do vecera) by ste zvladli za 1 hodinku. Noc by trvala pol hodku. Noc by bola taky moni-movie, v podstate sen. Vzdy iny. Ak by sa vam nahodou vygenerovalo, ze sa vam nesniva nic (obcas sa stane) tak vas to hodi rovno do dalsieho rana. A hra by mala aj mod EXTRA, kde by ste nemuseli robit nic, iba chodili a uzivali si zivot s neobmedzenou kopou prachov, aut, bab a vsetkeho...Dokazali by ste lietat a citat myslienky inych ludi. Proste vsetko co by ste si sami zadefinovali...asi tak :) (LEn neviem, ako by sa taka hra ovladala...asi cez moznosti ako v SIMS)
Second Life nepoznas?

alebo there.com
Napísať odpoveď