Zdravím. Neviem či tu je o tomto písané, ale nič podobné som nenašiel.
Počul som, že Alcohol 120% by sa nemal dávať do Visty. Mám Vistu a bojím sa nainštalovať Alcohol. Vraj je to tzv. modrá smrť. Má niekto skúsenosť Alcohol + vista?
Ferrari napísal:Zdravím. Neviem či tu je o tomto písané, ale nič podobné som nenašiel.
Počul som, že Alcohol 120% by sa nemal dávať do Visty. Mám Vistu a bojím sa nainštalovať Alcohol. Vraj je to tzv. modrá smrť. Má niekto skúsenosť Alcohol + vista?
pouzivam to asi cca tristvrte roka a nic sa nestalo
blbost... BSOD je len vtedy ked das starsiu verziu.. to sa stalo mne.. lenze.. ono sa to aj opyta ci instalovat.. pretoze by sa mohla naskytnut chyba.. ktora sa naskytne v podobe BSOD.. potom pomoze uz len reinstal winu..
potom som nahodil novsiu verziu a uz ide normalne bez problemov..
vsak je jasne ze starsie programy ktore nejsu podporovane vistou nepojdu.. a este k tomu to aj teda upozorni na mozne riziko pri instalovani
Ferrari napísal:Asi bude lepšie ak tam ten Alcohol vôbec nedám.
neviem coho sa bojis ak ti bude blbnut das ho prec a hotovo ako vravim mne ide uplne v pohode nemas sa coho bat milion starych verzii programov na viste blblo no nove su uz v pohodicke
Ferrari napísal:Aké máš problémy s deamonom vo viste? Možeš byť konkrény?
obcas mi mizli daemon virtualne mechaniky aj fyzicke mechaniky nj sranda.. ale tak dost ludi pouziva daemon predsa... a je free..
a dost ludi pouziva Alcohol.. a je trial
No z predchadzajucich prispevkov by som na tvojom mieste nadobudol dojem, ze ak to nie nutne, ten Alcohol 12O% by som neskusal a radsej sa poobzeral po inej alternative, ci uz Deamone alebo niecom inom.
guess.whoo napísal:ja som dva krat dokonca instaloval rozny alkohol na vistu a stale mi dalo blue screen of death:Dsamozrejme rozne verzie programu.
haha.. ale vsak som pisal ze to robia iba STARE verzie programu.. to ze si si dal o jeden build vyssiu verziu tak to neznamena ze je to nova verzia... nova verzia je napriklad Alcohol 120% 1.9.7.6022 (teda to je najnovsia..) ale aj nove Alcohol 120% 1.9.6
alebo Alcohol 120% BLACK - 2008
No ja mam Vistu Ultimate a davam tam total najnovsiu verziu Alcoholu 120%. A ktovie preco mi pri spusteni vyhodi modru obrazovku ...cize deamon to isti