Steam + Internet
-
marcello
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Steam + Internet
zdravim... hladal som kadejake otazky ale ziadna sa s mojim problemom nezhodovala...
proste mam new Steam a internet mi prestane ficat... ani servre nejde nacitat(asi kvoli tomu ze nejde net) firewall zapnuty,CS kod zadany,aj ID prijate len nevim preco,prestane mi ist net
tiez som teraz hral na jednom servri a ma to vykoplo a nesli mi web pages ani icq
help me people pls... aj ked to admin blokne tak by som prijal sukromne spravy
proste mam new Steam a internet mi prestane ficat... ani servre nejde nacitat(asi kvoli tomu ze nejde net) firewall zapnuty,CS kod zadany,aj ID prijate len nevim preco,prestane mi ist net
tiez som teraz hral na jednom servri a ma to vykoplo a nesli mi web pages ani icq
help me people pls... aj ked to admin blokne tak by som prijal sukromne spravy
-
marcello
Light Star
hej hejcallop napísal:na 90% to bude routrom. uz mi konecne napises aky typ to je? neda sa vyskusat iny? najlepsie inu znacku. ak nie tak ho daj reklamovat ze ti pada pripojenie.
to mas ten rychly internet od t-mobilu? a ten stolovy modem co vyzera jak radio?
to mi chcete povedat,ze neni ina moznost ako kupit novy router?
aky router mi odporucate?
ten router je presne tento na obrazku
nepovedal som ze to je jedina moznost. povedal som len ze rovnaky problem som mal aj ja a vyriesil sa vymenou uplne ineho typu routra. cize ani reklamacka a vymena za novy kus nepomohla. proste ten maly zasran to asi nestihal. mno a este co sa tyka tohto, no neviem, mal by to zvladat ale ako hovorim, ak mas moznost skus to testnut na inom. a ak nie, tak reklamacka.
-
marcello
Light Star
keby som bol taky bohaty tak by som si to aj testol na nejakom inom 
inak tak ma napadlo,ci som nemohol urobit chybu pri instalacii Steamu...
v tej kolonke,ked sa ma pytal aky druh pripojenia mam... bolo tam kadeco ako modem 32kb,56kb,ISDN a potom DSL 1MB a ja som dal to... je mozne ze v tom som spravil chybu ze som zaznacil DSL?
inak tak ma napadlo,ci som nemohol urobit chybu pri instalacii Steamu...
v tej kolonke,ked sa ma pytal aky druh pripojenia mam... bolo tam kadeco ako modem 32kb,56kb,ISDN a potom DSL 1MB a ja som dal to... je mozne ze v tom som spravil chybu ze som zaznacil DSL?
hmm a ako funguje ten router? to ma aj antenu na prijem signalu? alebo mas k tomu nejaku inu krabicku? ak je to len obycajny router, mozno by ti nejaky kamarat/sused na par minut pozical svoj.
inak tie moznosti v steame su len na ulahcenie vyberu. ale aj tak som sa nestretol s problemami, ked som pol roka fical na "tretinovej" rychlosti oproti skutocnej.
inak tie moznosti v steame su len na ulahcenie vyberu. ale aj tak som sa nestretol s problemami, ked som pol roka fical na "tretinovej" rychlosti oproti skutocnej.
-
marcello
Light Star
mam ten router zyxel a potom aj nejaku krabicku s antenou s napisom T-Mobile co je mozno wifi ale neviem ako je to...
pocuj a ked vymenim router,nemoze to spravit nejake velke zmeny s internetom?napr zmena IPcky cize nove nastavenia internetu?ked vymenim router,tak mi fici internet normalne jak zastara?
pocuj a ked vymenim router,nemoze to spravit nejake velke zmeny s internetom?napr zmena IPcky cize nove nastavenia internetu?ked vymenim router,tak mi fici internet normalne jak zastara?
fuuha no neviem ako je to so zyxelmi. ja mam ovislink router aj s wifinou. a ty co mas tu krabicku s napisom t-mobile nebude wifi ale prijem signalu. cize ked si kupis nejaky ten router (fakt ti neviem poradit ktory, nech sa vyjadria ti, co maju zyxely ak na nich trvas) tak ti staci pozriet si aktualne nastavenia routra a prepisat ich do noveho.
skus precitat navod od routra a zistit ip adresu + login a popozeraj sa tam.
/ a este k tomu predomnou - hladanie servrov velky traffic neurobi ale myslim ze posle dost vela poziadaviek a to uz je dost velka zataz na nekvalitne routre.(aj na tu malu modru srandu od t-comu
)
skus precitat navod od routra a zistit ip adresu + login a popozeraj sa tam.
/ a este k tomu predomnou - hladanie servrov velky traffic neurobi ale myslim ze posle dost vela poziadaviek a to uz je dost velka zataz na nekvalitne routre.(aj na tu malu modru srandu od t-comu