ako nacapat suseda?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

lekoklatik napísal:Designer: Nieje mi to jedno, pretoze sa tu hra na neviem koho a popri tom vsetky odr*ava.

Samozrejme ze si to celé vymyslel.
co donekonecna lamentujes nad tym ci si daco vymyslel alebo ne, otazku dal jasnu, ak mas odpoved pis, ak nie tak potom naco pises?

Qwerty, bud si nos bike do bytu ale mu daco sprav a prejde ho to, ziadne ine riesenie tu hladat netreba
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Sheep napísal:co donekonecna lamentujes nad tym ci si daco vymyslel alebo ne, otazku dal jasnu, ak mas odpoved pis, ak nie tak potom naco pises?

Qwerty, bud si nos bike do bytu ale mu daco sprav a prejde ho to, ziadne ine riesenie tu hladat netreba
Ty mi zas vysvetli načo do nekonečna píšeš to čo už mnohý pred tebou. Aj tak nepochopím prečo mu radíte 1. ustúpiť a 2. zaútočiť. Vy sa neviete rozprávať ľudia? Všetko sa opätovnou akciou nevyrieši.

Dookola to píšem preto, aby bolo chlapcovi hlúpo :wink:
Sheep
Addict
Addict

lekoklatik napísal:Dookola to píšem preto, aby bolo chlapcovi hlúpo :wink:
ja len ze si zbytocne davas "namahu" pisat, pretoze ci sa bude citit hlupo je tebe aj tak jedno :D
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

OMFG dajte mu basu tak na tyzden a potom ho prejdu taketo flame temy.
Ja by som prisiel za tym susedom a len tak nenapadne by som mu povedal ze " Pocuvaj Jano niekto mi sustavne poskodzuje bycikel....aby sa to nahoodu neopakovalo dam tam kameru....alebo takymto nejakym sposobom.........
lekoklatik
VIP
VIP

Sheep napísal:ja len ze si zbytocne davas "namahu" pisat, pretoze ci sa bude citit hlupo je tebe aj tak jedno :D
Som rád že si to vzal športovo. :wink:

Zavulon napísal:OMFG dajte mu basu tak na tyzden a potom ho prejdu taketo flame temy.
Ja by som prisiel za tym susedom a len tak nenapadne by som mu povedal ze " Pocuvaj Jano niekto mi sustavne poskodzuje bycikel....aby sa to nahoodu neopakovalo dam tam kameru....alebo takymto nejakym sposobom.........
Konečne niekto súcitný s mojím názorom. Ó áno. Berte si príklad :D . Alebo ho fakt niekde pozvať, povedať si dobré, zlé. btw nezachytil som koľko má autor témy rokov.

//tak to je potom kruté deťa :lol:
Sheep
Addict
Addict

ma 20, pisal to v druhej teme

btw, urcite by som nikde nepozyval niekoho kto chodi sfukovat gumy :D teda ak som spravne pochopil
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ty mas 20?! :hehe:

// uz som to predychal. priznam sa ze som tvoju suicide temu necital a mozno si tam napisal tvoj vek ALE ked si zalozil tuto temu tak som si pomyslel ze mas 13! a kolko ma ten mlady muz co ti neustale robi neplechu s gumami? tiez 20? lol natahovanie jak v materskej skole...
lekoklatik
VIP
VIP

Sheep napísal:ma 20, pisal to v druhej teme

btw, urcite by som nikde nepozyval niekoho kto chodi sfukovat gumy :D teda ak som spravne pochopil
Pochopil si správne. Ale nepochopil si podstatu témy. Je tam písané: "ako nacapat suseda". Viem. Aspoň v téme by mala byť aj diakritika. Ťažko sa to číta. Niektorým.

On nevie kto mu to urobil. Má len slabé dohady. Podľa mňa nemá ani dohady. Ale to som už spomínal. A aj keby mi ten človek sfukoval gumy, prečo ho nepozvať k poháriku alebo premňa zamňa na zmrdlinu? Ide o to, že si to treba všetko vysvetliť.
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

omfg vy ste vsetci debili - cest vynimkam, ved chlapec nic zle nenapisal, toto je diskusne forum, tak diskutujte na danu temu, alebo nepiste nic :!:

priblble odpovede si odpustite, a naklikajte mi vsetci K- a naserte si.... omgf fakt debilita...nikto neni dokonaly...

edit: temy na diskusnom fore - mozu byt cisto hypoteticke, nemusia odzrkadlovat realne deje, preto sa ktomu stavam tak.
lekoklatik
VIP
VIP

:-) napísal:omfg vy ste vsetci debili - cest vynimkam, ved chlapec nic zle nenapisal, toto je diskusne forum, tak diskutujte na danu temu, alebo nepiste nic :!:

priblble odpovede si odpustite, a naklikajte mi vsetci K- a naserte si.... omgf fakt debilita...nikto neni dokonaly...
Táto téma je tu od 23 Jún 2008, 16:57.

za deň sa mu poskytlo už min 10 riešení. Nevidel som že by buď za nejaké riešenie poďakoval, alebo by napísal, pokúsim sa. Už len to mi príde dosť podozrivé. btw. kto tu kde písal o tom že je magor, bez toho aby do príspevku napísal aj riešenie problému? :roll:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

lekoklatik napísal: kto tu kde písal o tom že je magor, bez toho aby do príspevku napísal aj riešenie problému? :roll:
aj ja

ale riesenie by som mal: zobrat si bicykel do bytu a je po probleme...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

uhm ten qwerty ma privadza do rozpakov...nuti ma suhlasit s lekoklatikom a som blizko k tomu aby som pouzil nejaky gangyho vyraz :smt009
lekoklatik
VIP
VIP

autor témy je jednoducho umelec. Ani sám netuší ako jednoducho vyvolať davovú psychózu.

Ja osobne by som nikdy neustúpil pri takomto najbanálnejšom a v bytovkách najbežnejšom probléme. Tým že si ten bicykel bude vynášať do bytu, urobí jeho vymyslenému nepriateľovi radosť. :lol:

Ale nech robí ako kce
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ako ale vazne nechapem ze niektori ludia ho beru este aj vazne....ti by snad aj Lesovi uverili ze ma elektricky balkon :lol:
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Lenze on ho fakt ma...a aj ponorku v garazi :?
lekoklatik
VIP
VIP

Zavulon napísal:Lenze on ho fakt ma...a aj ponorku v garazi :?
hej. A určite býval v qwerty-xyz - tyho vchode, mali spoločnú garáž a qwerty-xyz Lesovi vyrážal sklá na ponorke. Teraz mu to Les pomstiteľ len tak nenehá prejsť :smt068

//do detailností nezachádzame
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:hej. A určite býval v qwerty-xyz - tyho vchode, mali spoločnú garáž a qwerty-xyz Lesovi vyrážal sklá na ponorke. Teraz mu to Les pomstiteľ len tak nenehá prejsť :smt068
neni les jeho otec co ho tyra? :lol: strieka mu do oci s jeho perom (bez asociacii, narazam na temu o obrane)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Kazdy den rob kontrolu cajku o tej istej hodine.
Vysleduj, kedy to mas vyfucane, zapisuj si casove udaje.
Postupne zacni robit kontroly tak, aby boli co najblizsie k cinnosti toho smrada. Ak ho v tej pivnici uvidis, pockaj si, kym sa s "prepichovadlom" dostane na 5mm od kolesa Tvojho, nepochybne vymakaneho, bicykla.
Vtedy na tu spinu skoc, vykrut mu paprce a dotiahni ho k jeho fotrovcom.
Pre lepsi efekt a pre pripad, ze su jeho rodicia nevyspytatelni, pokus sa to nejak vizualne zdokumentovat (foto, video)... vlastnorucne nakresy nemozno povazovat za efektne.

Ak budes chciet podat TO, tak si z kazdej servisnej navstevy odkladaj paragony (uctenky) alebo akykolvek iny doklad o platbe zaopravu skody sposobenej tym hadom.
Ak sa cena vysplha na viac ako 5k,- Skk, chyt ho, volaj policiu a hotovo.
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Sheep
Addict
Addict

marian152 napísal:ludia, mate pravdu, uz aj ja chapem, ze zastat sa qwertyho bola z mojej strany debilita a naivita. Takze sa vam ospravedlnujem. Len som si narobil problemy, Vsetci mi dali K-, aj ked neviem za co, lebo ja mozem vyjadrit slobodne moj nazor. A qwerty nic, ani bu ani mu, niezeby mi podakoval.

PS: qwerty - uz nemusis

PS2: ti co mi dali K- v suvislosti s tou samovrazdou, mohli by ste mi tu akrmu vratit, ked mate aspon kusok svedomia. dakujem
no tak za tento excelentny prispevok ti zarucene daju vela K+ :D
Napísať odpoveď