Vista a chybova hlaska o nedostatku pamati

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Vista a chybova hlaska o nedostatku pamati

Príspevok od používateľa heker »

Kamarat kupil novy PC, ma tam origo Vistu, bezi tam Norton Internet Security na zabezpecenie. Problem je ten, ze ked pripoji kameru (Sony DCR SR52-E - kamera s diskom), tak ju normalne zobrazi a zobrazi ako disk. Videa sa daju normalne prehrat, fotky sa daju pozriet, ale ked chce skopirovat video do pocitaca, tak mu vyhodi system hlasku, ze je nedostatok volnej pamate. Ma tam pritom 250GB disk, cize miesta je volneho dost, vyuzitie pamate RAM je tak na polovicu. Skusal som kopirovat aj do ineho adresara a stale to iste. Restartol som pocitac a skusil to opat. Skopirovalo mi okolo giga, zvysne 4 giga nepresli a opat sa objavila hlaska, ze je nedostatok pamate.

Po tom ako sa zobrazi tato hlaska, tak nejde zobrazit ani ovladaci panel, ten ostane biely bez ikoniek. Po kliknuti na tento pocitac ostane aj tu biele okno bez ikoniek, funkcne je to az po restarte. Ked som opat kopiroval, tak kym nehodilo hlasku o nedostatku pamati, tak vsetko fungovalo, potom opat nefunkcne prechadzanie adresarov, ovladaci panel a podobne.

Napada niekoho riesenie tohto problemu?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

mám pocit že k tej kamere bude potrebný software :?

http://www.hojko.com/napalenie-konverto ... 96859.html
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

nemam skusenosti s Vistami, ale ak je ten subor taky velky (ak som pochopil, tak video ma cca 5GB), tak v pripade XPciek by som sa spytal aj to, ci mas na disku NTFS alebo FAT32...
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Tie videa su delene, bolo ich tam okolo 25 a celkovo to malo 5 giga. Najvacsie video malo 680 mega.
Napísať odpoveď