Zaloha HDD, ako na to...
Zaloha HDD, ako na to...
zdravim,
mam v plane si zalohovat obsah pevneho disku na externy disk, ide mi o data: filmy, hudba, dokumenty,hry.... nie o sucasti OS,
pre vyryvacov, jedna sa o hry ktore netreba instalovat...
akym programom by som to mal zalohovat ? resp, staci to nakopirovat cez TC, alebo cez explorer?
su to dost "citlive data" a nechcem aby sa pri kopirovani poskodili.
mam v plane si zalohovat obsah pevneho disku na externy disk, ide mi o data: filmy, hudba, dokumenty,hry.... nie o sucasti OS,
pre vyryvacov, jedna sa o hry ktore netreba instalovat...
akym programom by som to mal zalohovat ? resp, staci to nakopirovat cez TC, alebo cez explorer?
su to dost "citlive data" a nechcem aby sa pri kopirovani poskodili.
-
lekoklatik
VIP
Re: Zaloha HDD, ako na to...
Podla mna ti na filmy, hudbu a neinstalovateľné hry bude ten explorer bohate stačiť.
-
lekoklatik
VIP
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
jj 4gb.. sry...
no tak potom v tom to nebude.. ale tak ake errory ? vies co.. ak chces komplet spakovanu zalohu tak pouzi Acronis True Image.. tam si nahadzes tie vsetky veci co chces.. mozes to mat potom ako jeden velky subor v kope alebo si ho rozdelis.. ale pri obnovovani musis mat vsetky diely..
no tak potom v tom to nebude.. ale tak ake errory ? vies co.. ak chces komplet spakovanu zalohu tak pouzi Acronis True Image.. tam si nahadzes tie vsetky veci co chces.. mozes to mat potom ako jeden velky subor v kope alebo si ho rozdelis.. ale pri obnovovani musis mat vsetky diely..