Napalenie (konvertovanie) videa a napalenie na DVD

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Napalenie (konvertovanie) videa a napalenie na DVD

Príspevok od používateľa heker »

Z kamery Sony DCR SR52-E by som chcel napalit videa na DVD. Kedze je to kamera s diskom, tak tie veci je potreba napalit na PC. Stiahol som kratke video do PC, otvoril Nero a chcel napalit. Ten napise, ze format nie je podporovany. Tak som zabol Nero ShowTime ci co to tam bolo, reku ide konvertovat to video, ale napisalo, ze je potrebne zakupit MPEG2 Video Encoder alebo nieco take...

Akym sposobom mam napalit Video DVD? Existuje lepsi program na konvertovanie alebo aky presny program z toho Nera pouzit (cracky a tie ostatne hluposti si najdem na nete)?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Nemas len tak čistou náhodou k tej kamere aj nejaký software? Zvykne byť hlavne kvôli tomuto problému. Ja mám kameru ktorý mi robí veľmi zvláštne formáty súborov keď to len tak prekopírujem ale je k nej dodaný soft, ktorý každé video ktoré označím prekonvertuje tak, ako nastavím.
heker
Redeemer
Redeemer

Problem je, ze ku kamere sa stratilo CDcko a tak k nej nie je nic. Na oficialnej stranke Sony su len hluposti pre pamatovku, to je tak vsetko co tam je.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

heker napísal:Problem je, ze ku kamere sa stratilo CDcko a tak k nej nie je nic. Na oficialnej stranke Sony su len hluposti pre pamatovku, to je tak vsetko co tam je.
Tak musíme pohľadať príslušný soft. Ale vidíš. Toto je veľmi dôležitá informácia na ktorú si akosi pozabudol.

Pokukajte v manuáli alebo na škatuli či tam nebude spomenutý soft
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

aku ma koncovku ten video subor ?
skus pouzit na prehranie VLC alebo KMPlayer...
a potom to skonvertovat cez ALLOK VIDEO CONVERTER (ak chces link poslem ti cez SS i ked si pisal ze s takym problem nemas)
alebo TOTAL VIDEO CONVETER... a kedze to chces napalit na DVD.. vo formate VOBov, IFO atd... ? mozes to prekonvertovat cez ConvertXtoDVD.. tym dostanes vysledne original DVD subory ktore mozes potom cez NERO napalit ako DVD subory (burn DVD video files) priloha. v tom pripade ani nebude treba konvertovat na iny format ak ti to zakladne video zobere ten CXtDVD... ale ak budes konvertovat na iny format tak si vyber vyssiu kvalitu aby si zbytocne nestratil na kvalite.. ale potom bude subor väcsi.. co je jasne
Prílohy
Schránka01.jpg
heker
Redeemer
Redeemer

Šu-Do, bol to MPEG2 a koncovka bola vari MPEG.
Silent
Star
Star

Príspevok od používateľa Silent »

ten soft na nahravani je dobry movie maker ale to musis jako cele prehrat do pc .sry za spam jestlis to uz vyresil
Napísať odpoveď