Mne sa Tak Strašne Nechce ! ! !

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ste moc lenivý?

áno
78
77%
ani nie
23
23%

Celkom hlasov: 101

MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Mne sa Tak Strašne Nechce ! ! !

Príspevok od používateľa MP4-27 »

mno Ludia napiste sem svoje najvacsie prekypenie lenivosti...
Clovek je strasne lenivy tvor nemam pravdu...
Mas umyt riad...Mne sa Tak Strašne Nechce ! ! !
Mas ist cvicit...Mne sa Tak Strašne Nechce ! ! !
Mas sa ist ucit...Mne sa Tak Strašne Nechce ! ! !
Mas sa .....atd atd

Moja najvacsia lenivost bola v jeden vecer ked som bol sice poopicny ale nic sa mi nechcelo ,ani spat. Chcel som si kuknut film a vsetko co stacilo preto spravit bolo Myskou preist z laveho dolneho rohu obrazovky do praveho horneho rohu...proste sa mi nechcelo a tak som siel spat :lol:
Som zvedavy kto ma prekona v lenivosti :wink: :salala:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Pohnut 2 cm s myskou je problem? S tym by som sa nechvalil, ale ja som tiez dost lenivy.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mne sa tak strasne nechce...

...citat taketo sproste temy.
...zamykat ich.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Mne sa tak strasne nechce...

...citat taketo sproste temy.
...zamykat ich.
nezamykaj bude sranda :D
Sheep
Addict
Addict

MP4-23 napísal:nezamykaj bude sranda :D
tak si lenivy alebo mas len dlhu chvilu? :roll:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:tak si lenivy alebo mas len dlhu chvilu? :roll:
Ok takze to asi zamknu a vymazu co uz som chcel byt zvedavy ci som jediny svojho druhu :roll:
Sheep
Addict
Addict

MP4-23 napísal:Ok takze to asi zamknu a vymazu co uz som chcel byt zvedavy ci som jediny svojho druhu :roll:
podobneho som este nevidel, do zajtra tu budes mat 2 strany coho len chces
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

nechce sa mi ist na wcko ..

asi to pustim do gati :D
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Dost casto sa mi stava, ze som hladny ale jednoducho sa mi nechce zajst do kuchyne a spravit si daco takze ostanem hladny...smutne ja viem :lol:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

PAIN napísal: Dost casto sa mi stava, ze som hladny ale jednoducho sa mi nechce zajst do kuchyne a spravit si daco takze ostanem hladny...smutne ja viem :lol:
To je problem viacerych dokym mamicka nedonesie :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

:roll: omg! mate -nast rokov a ste jak mlandre... beriem, ze je teplo, to zmori vacsinu ludi, ale extremy typu ze ani mysou pohnut... mate prazdniny a vy skapinate nudou? co budete robit az sa zamestnate a ziadne prazdniny sa nebudu konat? :roll:
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Chcel som si kuknut film a vsetko co stacilo preto spravit bolo Myskou preist z laveho dolneho rohu obrazovky do praveho horneho rohu...proste sa mi nechcelo a tak som siel spat
MP4-23: ak je toto pravda tak zajdi niekam na vyšetrenie lebo to že sa ti nechce učiť alebo umyť riaď to pochopim, ale že ti nechce presunuť myškou z jedneho rohu do druheho... :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kibo napísal::roll: omg! mate -nast rokov a ste jak mlandre... beriem, ze je teplo, to zmori vacsinu ludi, ale extremy typu ze ani mysou pohnut... mate prazdniny a vy skapinate nudou? co budete robit az sa zamestnate a ziadne prazdniny sa nebudu konat? :roll:
Praveze mat pracu a nemat prazdniny je lepsie :)
Pretoze cez prazdniny rano vstanes a uz vies ze nemas nic na robote, takze vsetko vybavis uz rano a potom sa nudis. Ale ked chodis do prace, tak 8 hodin zabijes tam a ked sa vratis domov tak ta povinnosti este len cakaju a tie sa daju vybavit este kym nastane vecer a volno je az potom a obvykle dostatocne dlhe na to, aby si clovek oddychol. Cize den je vyuzity 100%ne a este si clovek aj zarobi.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Pretoze cez prazdniny rano vstanes a uz vies ze nemas nic na robote, takze vsetko vybavis uz rano a potom sa nudis.
ked si nevies spravit program tak ano, jasne aj ja som sa obcas nudieval cez prazdniny, ale nikdy to nebolo take strasne, vzdy sa spravil daky program, ci brigada, priehrada, babke, cyklotura... cele je to o prekonani sa. ja ked sa nudim, musim sa dokopat k dakej cinnosti a uz ked vstanem z kresla, tak som za vodou a den mam zabity :)
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

podla mna na lenivost som tu ja :)
ja dokazem kludne cely den len sedet doma, ledva sa pohnut, proste sa mi nechce nic spravit. domace povinnosti berem (v ramci pohybu) za nesmierne nudne a nechce sa mi, do posilovne nechodim, nechce sa mi, vsetko co mam robit robim niekolko dni, pretoze po 10 minutach prace zistim, ze sa mi uz nechce a dam si pauzu :) Ja aj malo jem, lebo v polke zradla zistim, ze sa mi nechce.
edit1:Kibo no ked to tak spominas... este si rozmyslim :D
edit2: ved co je zle na tom, byt lenivy? Lenivci odjakziva maju kreativne napady, do ktorych ich lenivost donutila. Odjakziva si my lenivci vsetko zjednodusujeme, ved aj drevo bolo treba nosit tazko na rukach kym lenivec vynasiel koleso a furik :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

blazer napísal:podla mna na lenivost som tu ja :)
ja dokazem kludne cely den len sedet doma, ledva sa pohnut, proste sa mi nechce nic spravit. domace povinnosti berem (v ramci pohybu) za nesmierne nudne a nechce sa mi, do posilovne nechodim, nechce sa mi, vsetko co mam robit robim niekolko dni, pretoze po 10 minutach prace zistim, ze sa mi uz nechce :) Ja aj malo jem, lebo v polke zradla zistim, ze sa mi nechce.
a dychat sa ti este chce? nie je to namahave a monotonne? :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kibo napísal:ked si nevies spravit program tak ano, jasne aj ja som sa obcas nudieval cez prazdniny, ale nikdy to nebolo take strasne, vzdy sa spravil daky program, ci brigada, priehrada, babke, cyklotura... cele je to o prekonani sa. ja ked sa nudim, musim sa dokopat k dakej cinnosti a uz ked vstanem z kresla, tak som za vodou a den mam zabity :)
No jasne, ja som to bral tak, ze danemu cloveku sa nechce ani vybavit si brigadu. Dalsi program je uz vecou moznosti.
Ja som to minuly rok riesil tak, ze som si dal za ulohu trochu upravit dvor (mame RD) a zabil som s tym celkom dost casu. Tych par hodin denne s lopatou da zabrat a clovek je potom prijemne unaveny a este ma aj pocit dobre vykonanej a uzitocnej prace :)
Tento rok dufam oddelime "hospodarsku" cast od "okrasnej" :)
Je to nieco ako projekty Hornbach :D
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:Praveze mat pracu a nemat prazdniny je lepsie :)
Pretoze cez prazdniny rano vstanes a uz vies ze nemas nic na robote, takze vsetko vybavis uz rano a potom sa nudis. Ale ked chodis do prace, tak 8 hodin zabijes tam a ked sa vratis domov tak ta povinnosti este len cakaju a tie sa daju vybavit este kym nastane vecer a volno je az potom a obvykle dostatocne dlhe na to, aby si clovek oddychol. Cize den je vyuzity 100%ne a este si clovek aj zarobi.
Mno to hej a este ked to je praca ako napr IT technik tak cisty salam :lol:
blazer napísal: edit2: ved co je zle na tom, byt lenivy? Lenivci odjakziva maju kreativne napady, do ktorych ich lenivost donutila. Odjakziva si my lenivci vsetko zjednodusujeme, ved aj drevo bolo treba nosit tazko na rukach kym lenivec vynasiel koleso a furik :)
heh zdielas moj nazor :lol:
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

GothaR napísal:Praveze mat pracu a nemat prazdniny je lepsie :)
no moj zlatý chodiť do roboty nie je sranda.ja začínam robiť o pol 8, prídem domov o väčšinou o 7 večer. keď si myslíš, že stačím ešte niečo urobiť tak to sa mýliš. vtedy u mňa nastáva totálna lenivosť, ale z únavy. Keď tak strašne chceš makať nájdi si brigádu.

blazer: no neviem, či by sa lenivcovy chcelo vymýšlať nejaký fúrik,myslím, že by sa na to vykašlal.
Napísať odpoveď