marian152 napísal:preto som sa neospravedlnil...a nemyslis ze je trocha prizemne robit si srandu z mojho ospravedlnenia? inak zaujimave ze ked niekto dava k- je to anonym, ked k+ tak sa vsetci podpisu...a uz to nechajte tak. Moja karma odzrkadluje len to, ze sa tu nikomu nepcham do riti, ale prejavim slobodne svoj nazor. Ked vas to bavi robit si z druhych srandu tak mna tym nenaserete.
no nehnevaj sa na mna ale ked niekto napise "Len som si narobil problemy, Vsetci mi dali K-" tak ma bud v hlave nasrate alebo by sa mal dat liecit, ano aj mna dokazu niektore minuska rozhorcit, ale toto som este nikde nevidel a prispevky tohto stylu ti ku lepsej karme aj tak nepomozu
Filipito napísal:jj ja ne uplne ja len na polovicu
TY VOLE VAM TU DACO PISAT,ZROBITE SI SRANDU Z TOHO AJ KEBY SOM TU NAPISAL NEVIEM CO!!!! VSETKO SPOJITE K MOJEJ"SMACRAZEDNEJ" TEME KTORA BOLA TAKTIEZ MYSLIENKOU A NAMIESTO TOHO ABY STE SA NORMALNE VYJADRILI TAK ZO MNA ROBITE VOLA A PSYCHOPATA. BY SOM BOL ZVEDAVY KEBY VAM HRDINOM DAKTO NEPICHAL GUMU NA BICYKLI ALE NA VASOM AUTE A ZA BOHA BY STE NEVEDELI KTO TO JE CI BY VAM TO BOLO TAKE PRIJEMNE!!!!! UZ MI TU LEZIETE NA NERVY DAKEDY CHYTITE SA COHOKOLVEK CO NAPISEM A ROZOBERATE TO DALEJ JAK SRANDU
qwerty-xyz napísal:TY VOLE VAM TU DACO PISAT,ZROBITE SI SRANDU Z TOHO AJ KEBY SOM TU NAPISAL NEVIEM CO!!!! VSETKO SPOJITE K MOJEJ"SMACRAZEDNEJ" TEME KTORA BOLA TAKTIEZ MYSLIENKOU A NAMIESTO TOHO ABY STE SA NORMALNE VYJADRILI TAK ZO MNA ROBITE VOLA A PSYCHOPATA. BY SOM BOL ZVEDAVY KEBY VAM HRDINOM DAKTO NEPICHAL GUMU NA BICYKLI ALE NA VASOM AUTE A ZA BOHA BY STE NEVEDELI KTO TO JE CI BY VAM TO BOLO TAKE PRIJEMNE!!!!! UZ MI TU LEZIETE NA NERVY DAKEDY CHYTITE SA COHOKOLVEK CO NAPISEM A ROZOBERATE TO DALEJ JAK SRANDU
iba som reagoval na toho muderlanta mariana precitaj si vsetky moje prispevky v tvojej teme o samovrazde a potom nieco hovor
ach boha tak toto ma dostalo - v jednej teme pises aky mas zniceny depresivny zivot, aky si zlincovany a teraz cumim ze mas 2.metre, niekoho si s kamosom zbil a niekto ti vyfukol holku co si chcel, a mas suseda co ti chodi pichat koleso...
a nestacilo by len dake odpocuvacie zariadenie ktore bude nahravat?.... das ho dakde blizko kolesa.... a mozno budes pocut asko dakto pride a bude si pospevovat odomkne miestnost a a uz iba Pssst... a mozno ho podla dacoho aj spoznas.....