Ale to bolo viac-menej jasné už pred zápasom Holandsko-Rusko, keďže už pískal svoj tretí zápas a do konca zostávali len štyri zápasy...
EURO 2008
-
Sagittarius
Guru
-
Tempus7
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nemcom nastúpi už aj Torsten Frings, pričom Turci vraj majú obrovské problémy so zostavením mužstva až také, že uvažujú dať tretieho brankára Tolgu Zengina do pola
Tak tento zápas by mal byť jasný, ak zase nezasiahne Alah...
- edit// že K- "neuražaj ich boha ty ....."

- Ked už poznáš ich Boha nezabúdaj že sa píše s B, ty odbornik

-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ale zo svetovej spicky maju najhorsie prepracovanu obranu, ktora dosahuje uroven podpriemernych muzstiev sveta. a ako sa ukazalo, tak ani milion kratkych prihravok k nicomu nevedie, ani davo villa uz neda hatrick (na tomto turnaji uz ani neda golLewis napísal:rusi s vykonom ktory podali proti holandsku mozu porazit kohokolvek.
a je pre nich velky uspech uz aj semifinale. a to bude aj konecna pretoze na ovela disciplinovanejsich a technickejsich spanielov nebude ta ich bojovnost a behavost stacit.
no podobne som si to predstavoval aj ja, ale tak to co som videl v prvom polcase je skoro az neuveritelne. turci su lepsi, by som povedal ze jasne... hrozne nemam rad nemcou sice ani turkov ale radsej by som tam videl turkov,predsa len z pohladu fanusika spanielov je to prijatelnejsi super pre finale. samozrejme ak sa tma spanieli dostanu.Peky05 napísal:podla mna Turci budu len betonovat a dufat aby sa to rozhodlo na penalty lebo nevidim to pre nich ruzovo s tou zostavou