Disaster movies
Disaster movies
tak mame tu novu parodiu na najnovsie filmy som zvedavy co na nu poviete
-
lekoklatik
VIP
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
a este tam bol film JUNO... na konci to tehotne dievca..
sranda je, ze idu parodovat film ktory este ani nebol vydany.. (hancock)
ale tak podklad filmu je uz jasny teraz.. inak herec sa podobal na Willa Smitha..
presne takychto filmov tu bolo tento rok dost.. uz aj trailer na youtube ziskal paradne hodnotenie.. (myslene ironicky)
cize neviem co od toho ocakavat.. kazdopadne si to pozriem..
a inak nazov filmu je Disaster Movie... nie movies
sranda je, ze idu parodovat film ktory este ani nebol vydany.. (hancock)
ale tak podklad filmu je uz jasny teraz.. inak herec sa podobal na Willa Smitha..
presne takychto filmov tu bolo tento rok dost.. uz aj trailer na youtube ziskal paradne hodnotenie.. (myslene ironicky)
cize neviem co od toho ocakavat.. kazdopadne si to pozriem..
a inak nazov filmu je Disaster Movie... nie movies
-
lekoklatik
VIP
-
Old Dirty Bastard
Guru
som tam spoznal Incredible Hulk, Hancock, Iron Man, Sex in the City, Juno a ten film o princeznej čo pride z rozpavky, neviem ako sa to volaMP4-23 napísal:mno na to aby sme pochopili co sa paroduje musime vidiet aj filmy z ktorych to je ja som spoznal len 3...
btw: už je to trochu trapne.. parodovať filmy, ktore ešte ani nevyšli.. ako napriklad Hancock..
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no trailer nic moc...ked bude volaka lepsia kvalita tak mozno kuknem ale do kina urcite na to nepojdem...tento tyzden som akurat pozerla Superhero a bez par dobrych scen(ktore sa daju spocitat na jednej ruke) to nebolo nic moc...parodie uz idu dolu vodov a stale sa opakujece vtipy uz niesu take smiesne ako pred tym 
Ako na tom sa da smiat akurat ak sa clovek pozastavi aka je to pucovina a ktory debil to musel financovat a rezirovat...
vďaka bohu že sa len podobal lebo by sa na takuto pucovinu nedal nahovoril ani za tucny honorar imho...Šu-Do napísal: ale tak podklad filmu je uz jasny teraz.. inak herec sa podobal na Willa Smitha..
-
lekoklatik
VIP