Mne sa Tak Strašne Nechce ! ! !

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ste moc lenivý?

áno
78
77%
ani nie
23
23%

Celkom hlasov: 101

Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

in your world napísal:no moj zlatý chodiť do roboty nie je sranda.ja začínam robiť o pol 8, prídem domov o väčšinou o 7 večer. keď si myslíš, že stačím ešte niečo urobiť tak to sa mýliš. vtedy u mňa nastáva totálna lenivosť, ale z únavy. Keď tak strašne chceš makať nájdi si brigádu.
Ved ja pracu mam a navyse popri skole :P
Tu svoju uvahu som uplatnoval na modeli stredoskolaka, ktory este nema 18 (myslim, ze to je vacsina fora)
PS: nie som tvoj zlaty
PS2: ked sa ti v tej praci nepaci, tak si najdi nieco ine, kde bude lepsia pracovna doba...
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

GothaR napísal:Ved ja pracu mam a navyse popri skole :P
Tu svoju uvahu som uplatnoval na modeli stredoskolaka, ktory este nema 18 (myslim, ze to je vacsina fora)
PS: nie som tvoj zlaty
PS2: ked sa ti v tej praci nepaci, tak si najdi nieco ine, kde bude lepsia pracovna doba...
s tým zlatkom to zas neber doslovne. prácu ešte nemôžem zmeniť , pretože robím s otcom a on potrebuje nejakú výpomoc
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

in your world napísal:s tým zlatkom to zas neber doslovne. prácu ešte nemôžem zmeniť , pretože robím s otcom a on potrebuje nejakú výpomoc
To je v poriadku, ale nemam rad takyto styl komunikacie od ludi, ktori ma nepoznaju.
A k praci: nic prijemne, no dost by pomohol jeden brigadnik (aj ked neviem akym sposobom pracuje tvoj otec a teda ci moze len tak niekoho najat).
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Mne sa Tak Strašne Nechce ! ! !

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

MP4-23 napísal:mno Ludia napiste sem svoje najvacsie prekypenie lenivosti...
Clovek je strasne lenivy tvor nemam pravdu...
Mas umyt riad...Mne sa Tak Strašne Nechce ! ! !
Mas ist cvicit...Mne sa Tak Strašne Nechce ! ! !
Mas sa ist ucit...Mne sa Tak Strašne Nechce ! ! !
Mas sa .....atd atd

Moja najvacsia lenivost bola v jeden vecer ked som bol sice poopicny ale nic sa mi nechcelo ,ani spat. Chcel som si kuknut film a vsetko co stacilo preto spravit bolo Myskou preist z laveho dolneho rohu obrazovky do praveho horneho rohu...proste sa mi nechcelo a tak som siel spat :lol:
Som zvedavy kto ma prekona v lenivosti :wink: :salala:
no som na tom rovnako a este k tomu byvam na dedine kde je toho ovela viac
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja takyto problem vobec nemam...mne sa praveze vela veci chce, napr. mam ist pracovat som rad, mam ist pokosit travnik som rad atd. len do skoly sa mi nechce :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

den333 napísal:ja takyto problem vobec nemam...mne sa praveze vela veci chce, napr. mam ist pracovat som rad, mam ist pokosit travnik som rad atd.
vedel by som ti urobit radost. v kupelke treba vykachlickovat stenu :) potesi? :D
lenivost je u mna asi najcastejsie pachanym hriechom. su obdobia kedy sa mi nechce ani jest, ani ist na zachod a podobne. a obcas su obdobia kedy vybavujem od rana do vecera vsetko, co sa da a nerobi mi to problem. ale teraz v lete je prave to lenive obdobie. cloveku sa nechce ani vstat z postele. pri pomysleni na teplotu vyse 30 stupnov vonku mam chut si napustit vanu a kvasit v nej az do vecera. najlepsie obdobia su jar a jesen. vtedy sa da prekonat lenivost lavou zadnou
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

trpim specifickymi druhmi lenivosti ... ako prikald spomeniem situaciu ked som chcel do kompu jeden film, ale nechcelo sa mi hladat DVD na ktorom je, tak som ho sosal 4 hodiny z torrentov :-) ... take extremy ako byt lenivy sa uz aj najest, to nehrozi ...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

No, mne sa straasne nechce kazdy vecer odlicovat a rano to zase davat spat. A o vlasoch a nechtoch ani nehovorim :P A ked mam niekde spat na rozkladacom gauci, tak sa radsej ja"poskladam", lebo sa nikdy neviem dokopat k tomu, aby som to razlozila a potom zase zlozila.
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

mne sa straaasne nechce verit aki ste podaktori zhniti....dufam, ze este nieste dospeli a mate cas sa vzchopit :roll:
nevravim, ze ja som v tomto jednicka, ale treba sa vediet aj donutit predsa.....si to predstavte keby kazdy robil len to co sa mu chce :(
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

sooom takyyyyyy leeeeeeeenivvvvvvyyyyyyyyyyyy zeeee saaaaa miiiiiiiiii neeeeeeeeecheeeeeeeeeee dvihaaaaat prstyyyyyyyyyy zzzzz kllllllaaaaaaveeeeeeeeeesniiiiiiiiiiiiiiiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: :D

kto ma nahlasil? ja som len poukazoval na svoju velku lenivost :roll:

vymazem sa sam 8) takj nie :roll: :lol:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja to poviem takto na akciach by som vedel byt kazdy druhy den kvoli spanku ale normalne veci tak to je so mnou strasne som az prilis lenivy no zas na druhej strane co zacnem to musim dokoncit lebo si spomeniem ze ma to pocka :)
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

u mňa našťastie lenivosť nie je taká bežná. premôže ma len keď sa nejak divne vyspím. inak som pracovitá ako včelička. to sa musím zobudiť hneď ráno a potom to ide lahšie. extrémne prejavy lenivosti nemám.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

U mna prekvitá lenivosť, ale v takej zdravej forme. Keď niečo treba spraviť alebo si zoberem do hlavy že to urobim, tak to ide. Ale keď vidím, že to má čas alebo že to nie je nutné, tak to nechavam plavať. Čo sa týka školy, tiež si kopu veci ulahčujem a lenivosť tu hraje prve husle.. :D
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

MP4-23 napísal:To je problem viacerych dokym mamicka nedonesie :)
celý JA,toto sa my stava kazdy den :lol: :lol:
Super.Girl
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Super.Girl »

Ja niesom moc leniva...no ako kedy len keď ráno vstanem tak sa i takých 10 min. nechce ale potom uz hej...večinou som bola iba pri PC a sedela a to bola potom nuda keď začalo letoa ja dnu... tak ani na Pc sa nedostanem no možno večer, len keď som preč ako teraz v blave je tu strasne teplo tak som v kancli :P neviem kto je taky lenivy (ved aj ja som bola :D ) ale radsej si zabehnem 1 kilometer ako sedieť na zadku :posilka1:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

ja odkedy som na vyske, tak som straaaaasne zlenivel... a vobec, do vsetkeho sa musim nutit, najradsej by som cele dni prespal :roll:
Napísať odpoveď