LCD Samsung

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
holenda
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

LCD Samsung

Príspevok od používateľa holenda »

chystam sa na kupu LCD monitoru. moje kriteria su 20-22 palcov, cena cca 8000, aby mal DVI, bude pouzivany najma na internet, pozeranie filmov, obcas nejaka starsia hra... zatial mam vyhliadnuty Samsung 226BW a LG L226WTQ. rad by som vedel ze ako su na tom so zobrazovanim v mensiom rozliseni ako je ich nativne, prip. ktory iny by ste mi odporucili v tejto cenovej relacii a asi najskor od samsungu, prip. LG? vdaka
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nejako ti nerozumiem, chces monitor ktory bude mat v nenativnom rozliseni pekny obraz? to ziadny LCD monitor nevie
holenda
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

ano presne to chcem, vies rozne monitory maju rozdielnu interpolaciu pri zobrazovani nizsich rozliseni... no a este som zabudol dopisat, ze poprosim, nech pisu ludia co maju skusenosti a vedia poradit... dakujem
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

je jasne ze nie vsetky monitory zobrazuju nenativne rozlisenia rovnako, ale ten obraz je aj tak o nicom, navyse nievem o nejakom webe alebo testeroch ktori by sa zaoberali tym ako je s nenativnym rozlisenim, vzdy sa monitory posudzuju a testuju len na nativnom, takze ak na tom moc zakladas tak si nechaj ten monitor co chces kupit predviezt a posud to sam
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tu je nieco o 226BW: http://www.hojko.com/samsung-226bw-t72432.html

Recenzia na 226BW: http://www.svethardware.cz/art_doc-924E ... 0A524.html

Pri mensom ako nativnom rozliseni to vyzera skaredo, ale da sa pri hrach na to zvyknut.
holenda
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

takze uz mam doma LG L226WTQ-PF a maximalna spokojnost. kto by chcel o nom cokolvek vediet tak ICQ: 230 954 057
Napísať odpoveď