Prve auto do nejakych 400 tis. +/-

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ja by som si kupil za 80k jazdene BMW a zvysok by som nechal v banke na uroky. neskor by som kupil nehnutelnost a prenajimal to. tam by sa mi vratila investicia a potom by som mal kam ist. neviem preco chces do prveho auta vrazit tolko penazi. podla mna je to nezmysel. z bazaru za tych 60k sa da uz najst normalne auto. tych 400k, co by si vrazil do auta uz nikdy neuvidis. ani polovicu z toho a ani stvrtinu asi. ale nehnutelnost ti neutecie, nenaburas ju, nebudes do nej kupovat stale nove suciastky, atd. len jej cena bude pomaly rast. a ani nie pomaly. keby to bol nejaky byt v BA, tak pomerne rychlo.
speq
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

Vy co tu tvrdite ze auto je najhorsia investicia tak z casti nesuhlasim : ) on totiz hore v prispevku nezadefinoval ci auto potrebuje na pracu alebo na vozenie len tak do auparku spat alebo s kamosmi ist sa blaznit. Auto moze byt pre niekoho sposob ako nadobudnut dalsie peniaze a prenho auto vyborna investicia. Zas ale si predstavte kolko bude setrit aspon na 2izb byt. Ak pracujes popri skole tak asi nemas moc velky plat , aspon teda tipujem a setrenie na byt zo 400tis. ti potrva poriadnu dobu ked pocitas kolko minies atd a medzimestska tiez neni najlacnejsia momentalne. Ak toto auto dokazes vyuzit denne kludne aj vo svojom meste a nepotrebujes zrovna ako ti tu odbornici radia BMW 15 rocne co zerie 15l a poistku platis tiez dobru palbu tak kludne chod do dakeho golfu co je pre mladeho cloveka dobre vyuzitelne auto. Dufam ze som nikoho neurazil uz su skoro 2 rano a ak som napisal kravinu tak prepacte : ) dobru noc a myslim ze sa budes vediet sam rozhodnut co je lepsie pre teba momentalne.

PS: Nepoznam ta a neviem ake chces auto alebo o co presne mas zaujem ale pre mna je toto auto proste uplna bomba : ) nenechaj sa zastrasit motorom spotreba priemerna tak 9 litrov co maju aj fabie HTTP :D Proste skvost , parada jak ma byt za super cenu : )
http://ford-mondeo.autobazar.eu/3-0-v6- ... 63180.html
tu mas test : http://magazin.auto.cz/testy/ford-monde ... -akci.html
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

turtlak69 napísal:ja by som si kupil za 80k jazdene BMW a zvysok by som nechal v banke na uroky. neskor by som kupil nehnutelnost a prenajimal to. tam by sa mi vratila investicia a potom by som mal kam ist. neviem preco chces do prveho auta vrazit tolko penazi. podla mna je to nezmysel. z bazaru za tych 60k sa da uz najst normalne auto. tych 400k, co by si vrazil do auta uz nikdy neuvidis. ani polovicu z toho a ani stvrtinu asi. ale nehnutelnost ti neutecie, nenaburas ju, nebudes do nej kupovat stale nove suciastky, atd. len jej cena bude pomaly rast. a ani nie pomaly. keby to bol nejaky byt v BA, tak pomerne rychlo.
az nato ze ceny bytov uz niejako zavratne rast nemaju, da sa povedat ze pomaly dosiahli maximum a skor sa ocakava mierny pokles po zavedeni eura. ale to su len odhady samozrejme. ale tak zarobit na byte ako sa to podarilo napriklad jednej mojej kamaratke(a samozrejme aj mnohym dalsim ludom) ktora jednoizbovy byt kupila za 300 litrov pred 6 rokmi a pred asi pol rokom ho predala za 900 litrov sa uz nepodari nikomu.
ceny bytov rast budu ale umerne so zvysujucov sa zivotnou urovnou(kupnou silou obyvatelstva)

a este by si sa mohol vyjadrit naco vlastne to auto potrebujes, ake mas predstavy o nom atd...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Spek: Este mi povedz preco by malo nejake BMWcko dvoj alebo dvaapollitrak spotrebu 15 litrov ked tvoj (aj ked mladsi) trojliter ide pod 9.

Zalezi samozrejme od stylu jazdy, ale dostat sa pod 9 da aj s 525ickom E34. A cenovy rozdiel je poriadny.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

http://toyota-celica.autobazar.eu/1-8-v ... 96215.html

Ja viem, že ma zyebete, ale som na tento model tak troška zaťažený a hento je 240HP úprava, o ktorej sa na toyota fóre spievajú ódy :D
samozrejme, že ako prvé auto to nie je reálne :roll:

EEEPAAAA!!!! Lidii, karma jedee :minus: :lol:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

AK chceš ušetriť kúp nejaké auto ktoré je aj na plyn :) Napríklad Nová fabia je celkom pekná..alebo MiniCooper nejaký :P
Ale ako povedala väčšina tak je to naozaj hrozná investícia to auto..:)
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:http://toyota-celica.autobazar.eu/1-8-v ... 96215.html

Ja viem, že ma zyebete, ale som na tento model tak troška zaťažený a hento je 240HP úprava, o ktorej sa na toyota fóre spievajú ódy :D
samozrejme, že ako prvé auto to nie je reálne :roll:
preco by to nebolo realne kupis a jazdis :D realne je vsetko :)) ale inak dobry vyber tiez sa mi paci celica

jin pozri toto co som daval o kusok vyssie

http://ford-mondeo.autobazar.eu/3-0-v6- ... 63180.html

to je proste luxus sport a uplna bomba v jednom za cenu ako nikdy :O
xivo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xivo »

speq napísal: to je proste luxus sport a uplna bomba v jednom za cenu ako nikdy :O
Škoda že neuvádzajú spotrebu :) 3L benzín ... nikdy .. to by som musel fakť peniazmi rozhadzovať ..
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

xivo napísal:Škoda že neuvádzajú spotrebu :) 3L benzín ... nikdy .. to by som musel fakť peniazmi rozhadzovať ..
9-11l zalezi od jazdy
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Za tie peniaze by som si kupil radsej nove auto, ci nejaky Swift, Fabiu, Ceed...
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

heker napísal:Za tie peniaze by som si kupil radsej nove auto, ci nejaky Swift, Fabiu, Ceed...
ja naopak urcite nie , prave uplne fungel nove auto strati obrovsku hodnotu za 400 kupi slabu fabiu s nicim a za 2 roky to strati polovicu hodnoty a takto moze mat full vybavu a vsetko ine .
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

speq - Ak sa na to pozeras takto, tak urcite by som ale nebral auta, ktore tu padli, ci uz nejaky trojliter benzin alebo auto, ktore ma najazdene 150 000 km. V tom pripade nieco co je vo velmi dobrom stave a hlavne ma malo najazdene.
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

heker napísal:speq - Ak sa na to pozeras takto, tak urcite by som ale nebral auta, ktore tu padli, ci uz nejaky trojliter benzin alebo auto, ktore ma najazdene 150 000 km. V tom pripade nieco co je vo velmi dobrom stave a hlavne ma malo najazdene.
ja len potvrdzujem , pri tom mojom forde 3.0 som len povedal ze kebyze ma podmienky tak toto by som bral : ) pretoze to fakt nema obrovsku spotrebu . Ale videl by som to na dakeho golfa do 80tis. km : )

/// alebo by som si vedel predstavit aj nieco taketo .. v skutocnosti to vyzera ovela lepsie .. len by som si dal dat prec tie nalepky polske
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

lupo si dovez z nemecka.. 1.9tdi :) stylove auto celkom
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

sry za OT ale som si tak prezeral inzeraty na webe a strasne vela ludi predava auto bez technickeho preukazu...naco je niekomu take auto ? vsak s tym sa mozem vozit max tak na dedine po poli....alebo da sa aj niako dodatocne vybavit ten TP ???
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mrk: Na suciastky, pripadne si zozenies papiere.
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

marian152 napísal:a kde sa tie papiere daju zohnat a za kolko?
sprostejsia otazka by nebola? :roll:
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

hojko napísal:Mrk: Na suciastky, pripadne si zozenies papiere.
okej dik za vysvetlenie, lebo som videl par peknych starych kuskov, lenze bez papierov...zial na take auta zohnat papiere je nieco asi nemozne :-/
Napísať odpoveď