Prve auto do nejakych 400 tis. +/-

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Mrk napísal:sry za OT ale som si tak prezeral inzeraty na webe a strasne vela ludi predava auto bez technickeho preukazu...naco je niekomu take auto ? vsak s tym sa mozem vozit max tak na dedine po poli....alebo da sa aj niako dodatocne vybavit ten TP ???
Mnoho krát nájdeš inzerát na nové auto za smiešnu cenu. Napr. dvoj trojročná Honda Civic za 50 000 Skk. Vtip je v tom, že auto má volant na pravej strane a žlto biele špz. U nás sa to prihlásiť nedá.
Ale je na to finta. Auto cez nejakého známeho prihlásiš v Poľsku, tam sa tieto autá prihlásiť dajú. A potom bez problémov prihlásiš auto u nás. Pretože nikto nezakázal prihlásenie poľských áut na Slovensku.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

erytrocyt napísal:Mnoho krát nájdeš inzerát na nové auto za smiešnu cenu. Napr. dvoj trojročná Honda Civic za 50 000 Skk. Vtip je v tom, že auto má volant na pravej strane a žlto biele špz. U nás sa to prihlásiť nedá.
Ale je na to finta. Auto cez nejakého známeho prihlásiš v Poľsku, tam sa tieto autá prihlásiť dajú. A potom bez problémov prihlásiš auto u nás. Pretože nikto nezakázal prihlásenie poľských áut na Slovensku.
A ak nemáš známeho v Poľsku?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Máš smolu :wink:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

erytrocyt - mas aj nejaku osobnu skusenost s takymto prihlasenim? (pripadne poznas nejaku osobu, ktora s tym ma skusenost?)
nemusi to auto splnat urcite technicke parametre?
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

erytro: tak takato finta sa mi teda nezda, hlavne teraz ked auto musi pred prihlasenim u nas prejst kontrologu originality a je uplne jedno ci je z PL, VB, alebo z AU, jednoducho ak ma volant napravo tak ti kontrolou neprejde ;) Lebo oni vidia na ktorej strane je volant :)

Mrk: auto bez TP moze niekto chciet napr. na nahradne diely, ked sa mu ho oplati kupit ako "darcu" pre svoje auto na ktorom jazdi... alebo ako si uz pisal, pre jazdenie a blaznenie sa po poliach atd... Ja som tak mal Mazdu 323f za 6000 Sk :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

auto bez TP sa da tiez prihlasit. staci vykonat velku technicku kontrolu a TP je vydany. ale ta kontrola aj co to kostuje :) takze vacsina si to kupi len na dvor na nahradne diely. aj to sa oplati.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

turtlak69 napísal:auto bez TP sa da tiez prihlasit. staci vykonat velku technicku kontrolu a TP je vydany. ale ta kontrola aj co to kostuje :) takze vacsina si to kupi len na dvor na nahradne diely. aj to sa oplati.
http://toyotateam.sk/forum/viewtopic.php?f=5&t=2364
Niečo viac :wink:
Napísať odpoveď