Dvojka zo správania a "ne"ospravedlnené hodiny

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
guru07
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa guru07 »

shanoy napísal:Podla Ministertva skolstva, ma rodic pravo ospravedlnit dieta na ako dlho chce a moze doniest barskolko ospravedlneniek - aspon tak som to dostal emailom, ked som im to pisal.....A prosim vas ked bola klasifikacna porada 23.6 poobede, tak dni 24.25.26 su klasifikovane?
Ano , da sa este zmenit znamka ...
Prosim ta ten e-mail si kedy pisal a pls pozrel by si ho , príp. mi poslal obsah PM ?
Ďakujem
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

no ja mam 4 neospravedlnene a dvojka zo spravania je u nas tusim od 7 - 9 hodin, zalezi podla okolnosti ako povedal triedny :) . U nas mame "ze vraj" povolene 3 dni od rodica ale ja som ich mal asi 20. A ospravedlnenky mi pise spoluziacka vacsinou.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Nam sa to tiez stalo, ked sme mali skusky na vodicak/asi 8 nas bolo/, ze triedna odmietla akceptovat ospravedlnenky a este dodala, ze ako mozu rodicia takto klamat a vymyslat. Tak museli dojst osobne do skoly a vytlct jej to z hlavy, ze tu niekto klame.
A ja som mala 4 neospravedlnene hodiny na vysvedcku a ziadny problem so znamkou. Tiez tam bol limit 7-8 hodin. A to som chodila na cirkevnu :D
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

A ako si dopadol teda?
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Tiez ma caka 2 zo spravania. Ale dozvedel som sa to len vcera. Pozeram jak puk do triednej knihy , ze nemam ospravedlneny cely jeden den (8 hodin). Hned som isiel za triednou , ze co to ma znamenat a ukazal som jej peciatku od lekara. A ona ze uz sa to neda zmenit, ze to by sa museli teraz menit priemery spravania .. atd a ze sa mi ospravedlnuje a mam smolu. Som ju mal chut vtedy poslat pred vsetkymi ucitelmi do P..E
helper007
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa helper007 »

reno23 napísal:...bla bla...
No neviem, ja by som jej to pekne dal nech to opravi :wink: Mozno sa nechystas na vysku, ale o rok si to rozmyslis a toto ti to moze skomplikovat. :?
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

No dopadlo to asi tak , že ona ma celý čas ignorovala , nahúkala na mňa že čo to ešte riešim a tým to haslo. Potom som išiel za zástupkyňou (riaditeľ nepomohol) a ona mi hovorila "nikde sa to neposiela" a " to je v pohode" a "zaslúžil si si to" (tak toto ma dostalo) a triedna taká : "to je dobrý žiak , len škoda že som mu musela dať 2 zo správania" (a víťazný úsmev). Rozmýšľam či sa odvolám na komisiu , lebo by som bol vyznamenaný , ale teraz som "len" prospel.
Ďakujem za rady.
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Hmm vsetci hovoria ze bla bla to uz sa neda zmenit, uz su priemery, je neskoro, proste to nejde, no skuste urobit nieco proti skolskemu poriadku a uvidite jak rychlo sa 2 zmeni na 3jku ;) ;)
Len ich tam pekne buzerujte, aj moja mama raz musela ist za riaditelkou, nastastie to je ustretova osoba a vravela, ze kym to nieje na papieri s vysvedcenim, tak sa vsetko zmenit da ;) drzim palce
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

kámo hovorím ti nabehni tam s mamkou aj otcom...choďte rovno za riaditelom..musia to spraviť žiadne že vela roboty a blbosti..no len neviem či ti to už zajtra pomože..ale skús tú komisiu...keby sa to stalo mne a to vobec nemám až tak dobré známky tak by som to len tak nenechal...a fotrovci tiež nie :?
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

jj pripajam sa mozno si to neuvedomujes ale moze ti do dost brutalne posrat buducnost skus to ist nejako zmenit ...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

A co na to hovoria vasi? Povedal si im o tom?
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

ja mam 1 neospravedlnenu....zabudol som ze je nulta hodina :evil:
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Ja budem mat dve... a nevidim v tom ziadny problem, proste som bol lenivy vytlacit si rano peciatku :lol:
Blade
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blade »

Ja mam 5 za cely den a nedostal som ani pokarhanie :P
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Neviem, ako ti to môže posrať život.. ale každopádne by som sa šiel hádať.. ešte k tomu, keď by som bol vyznamenaný.. Viem, že už je po vysvedčení a všetko.. :) (ako si dopadol?..)

Nám raz triedna povedala, že môžeme ísť domov, tak sme šli domov a mali sme všetci po*eby, že sme "zdrhli" a mali sme neospravedlnené hodiny, aj keď sme potom doniesli ospravedlnenky od rodičov, od lekárov, vytlačené.. atď... :roll:

V našej škole ti rodič môže ospravedlniť najviac 2 dni (a potom zase 2 dni) len s prestávkami.. a na dvojku zo správania musíš mať 3 hodiny (gymnázium.. :roll: )

Keď sme pri tých "rekordoch" tak kamarát mal okolo 250 neospravedlnených hodín.. :D
Napísať odpoveď