Prosim pomozte, mam problem s pomalym prenosom dat na usb kluc a nazad pod win vista, pod XP to slapalo uplne v poriadku, teraz mam rychlost prenosu 40-50kb/s.
no tak s tym bude problem, moja doska je asus M2N-SLI Deluxe , a na stranke vyrobcu su len ovladac pre win xp. Ale mam pocit ze ostatne zariadenia USB pracuju normalne ( modem, tlaciaren....)
Pokial ide o ovladace XP, ak sa da tak ich tu zverejni, pochybujem ze ich niekde zozenies , lebo xp nikdy nemal problem s USB drivermi, a nikdy tak rychlost nebola nizsia ako 100kb/s aj pri usb1.1. V xp sa podobne problemy riesili cez SP1 a SP2. Aj pri hladani cez google som nic podobne nenasie, avsak ako som sa docital tak vela ludi ma podobny problem.
aj mne to slo pomaly... nainstaloval som SP1 a fici mi to v pohode aj 3MB... alebo vista ma este problemy s tym ze ked nejake USB ma FAT32 tak ti pojde pomaly a ked das FAT ide rychlo.. skus preformatovat abo nainstlovat sp
:-) napísal:zasa flame o viste, skuste kus porozmyslat omg , ked neviete zaklady prepojenia SW a HW, tak si taky OS taky os nedavajte a nesirte flamy...
OK pan neomylny, pokial nechces pomoct tak na toto nereaguj , ja som chcel poradit , nia aby som tu bol zglbany za nieco co som nevedel vyriesit, kazdy totisto nespadol uceny z neba ako ty, ak nechces poradit tak sa do diskusie nezapajaj.
v akom programe kopirujes? bo mne pod salamadrom robi to iste s mp4 prehravacom, ale ostatne usb idu v pohode...
v total commander je nastavenie "USB klucenka", ktore sa dava na urcite pismeno disku(zariadenia), na ktore pripajas usb. to si zaskrtnes a malo by ti to dokonca este urychlit
No mne to tak pracuje pod akymkolvek programom, ci je to cez commander, ci priamo vo win , sale to ide pomaly, ale pravdupovediac skusal som len to preformatovanie z tabulky fat 32 na ntfs. Ked budem mat viac casu tak mrknem na ten SP , niekde som cital ze to pomoze.