Soft pre potlac na cd..
-
lobobo
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Soft pre potlac na cd..
priatelia mam tlaciaren HP C5280... v pohode masinka.... priama potlac na CD/DVD... len mam taky problem, ze soft ktory som k tomu dostal je dost divny.. pri tlaci nechava volne miesto na krajoch CD/DVD a aj v strede asi 2 - 3 mm.... Portadte mi prosim co s tym... popripade daky iny software...Mal som uz neaky sure thing labeler ale z toho som bol blby... stale mi tlacilo na papier a nie na cd.... dakujem
-
lobobo
Expert
papier je jedna vec a priama talc na cd je druha vec... viem ze sa to tlaci na papier... ale ja amm tlaciaren ktora ma zasobnik na cd a talciu priamo na to cd to su specialne cd a dvd nato... takzvane printably...Silent napísal:toz na cd to vytisknout ani neni jak ty tu citujes"stale mi to slaci na papir a ne na cd" normalne to vytisknes na taky specialni lepici papir a pak nalepis na cd s pozij NERO
//autoeditácia príspevku ( 24 Jun 2008, 15:44 )
Tak co prosim.. neviete?
-
94jakub
Guru wannabe
Existuju aj CD/DVD na ktore mozes rovno tlacit (printable)Silent napísal:toz na cd to vytisknout ani neni jak ty tu citujes"stale mi to slaci na papir a ne na cd" normalne to vytisknes na taky specialni lepici papir a pak nalepis na cd s pozij NERO
Ten okraj nechava aj mne. Ja mam HP D5160. Ja pouzivam HP Photosmart Premier a som s nim spokojny. Mal som to rovno k tomu. Skus najst na HP stranke.
Ak si vsimnes na tom ciernom nadstavci do ktoreho das CD tak v strede to ma jednu hranu zrezanu a zle to dotlaca. Ani ja ale neviem co s tym.
-
lobobo
Expert
no ja osm sa uz dostal dalej.... stiahgol si si daky Droppix Label Maker a ten uz nenechava biele na kraji... na stale to mam este v strede.. musim nad tym este pospekulovat...94jakub napísal:Existuju aj CD/DVD na ktore mozes rovno tlacit (printable)
Ten okraj nechava aj mne. Ja mam HP D5160. Ja pouzivam HP Photosmart Premier a som s nim spokojny. Mal som to rovno k tomu. Skus najst na HP stranke.
Ak si vsimnes na tom ciernom nadstavci do ktoreho das CD tak v strede to ma jednu hranu zrezanu a zle to dotlaca. Ani ja ale neviem co s tym.