Zaludocne problemy

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Zaludocne problemy

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

caute..

hladam hladam no hladam nieco na ukludnenie nejaka finta abo liek proste vela stresu je vo mne a az as mi z toho dosral zaludok..absolutne mi nechuti jest a uz ma to dost sere..ako sa zbavit vnutornej nervozity ? a ak by niekto narazal ze pre vysvedcko :D:D tak nie nie to nie preto :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Len co vojdes do lekarne a povies svoj problem mas na pulte tri igelitky a ucet. Co teda riesis?
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

To bude asi pánkreas. Ja som mal niečo podobné, vkuse nervy a pod. vkuse som bral pankreolan či ako sa to volalo.
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

prestan nervovat a drbni si pivo...
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

praveze v lekarni som bol az dvakrat..raz mi dali nieco bral som to a nic vobec...tak mi dali nieco inee a zase nic vobec nic nepomaha..uz ako fakt neviem co stym robit preto som sa na vas obratil ze ci nahodou nepoznate nejaky ucinny liek lebo tie zatial z lekarne stalii za nic :)
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

s cim chces vlastne pomoct ? ze chces nieco na ukludnenie ? alebo chces chut do jedla ? alebo nieco na lepsie travenie ? ...hovorim prestan nervovat ak sa da a davaj si pivo (ci uz len tak - dostanes chut do jedla a hladnejsi budes) alebo aj pri jedle (a vytravi ti lepsie) ...nehovorim o ozierani kazdy den ale jednej plechovke desinky za den...funguje to podobne ako co by ti dali v lekarni "pangamin" pripravok co by ti mal dat chut do jedla...
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

no nieco na chut do jedla a na lepsie travenie...no s tym pivvom skusim leen mne to akoze absolutne nechuti ale tak nejako sa prekonam :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

lieky ti nepomozu. skor si to vyrovnaj v hlave. ja som momentalne na tom rovnako. ale viem, ze o tyzden to uz bude v pohode. vaznejsie problemy by mali byt do tyzdna hotove. tak potom uz sa aj zaludok ustali. ziadna veda
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

turtlak69 napísal:lieky ti nepomozu. skor si to vyrovnaj v hlave. ja som momentalne na tom rovnako. ale viem, ze o tyzden to uz bude v pohode. vaznejsie problemy by mali byt do tyzdna hotove. tak potom uz sa aj zaludok ustali. ziadna veda
presne tak, s tymto ti nepomozu ziadne lieky ani nic, to nie je vec zaludka ale tvojej mysle. to musis alebo ingnorovat, pripadne nemysliet na nieco neprijemne a podobne. u mna to zvyklo byt pred tazkymi skuskami- okrem toho co popisujes ty aj pocity zimy aj ked ostatni behali v kratkom a podobne. ked bolo po skuske uz aj mne bolo lepsie. takze skus sa ukludnit, nejako sa odreagovat (chod si zasportovat, pozri si dobry film alebo nieco ine) a bude ti lepsie
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

No aby to neskončilo ako u mňa. Tiež som vôbec nemal chuť do jedla a bol som strašne nervózny. Nakoniec som zistil že som schytal dakúsi črevnú chrípku.
Niežeby som chcel tu z teba robiť hypochondra ale ak to trvá dlhšie jak 2 týždne radšej choĎ k lekárovi.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

blbosť chodiť s týmto k doktorovi. Doktor sám nebude vedieť, čo ti je a vypíše ti plno kktín, ktoré ti "pomožu". Spravia z teba ešte viac chorého a žalúdok ti doserú možno ešte viac.

Kamarátka mala občas tiež problém so žalúdkom. Neviem či len taký psychický alebo skutočný a pomohlo jej, ako už bolo spomenuté, pivo. Každý večer si dala jednu, dve desiatky a prešlo jej behom pár dní, pričom tabletkami a sirupmi sa napchávala dva týždne.
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

no ak mas zaujem o prirodne prostriedky , tak caj puer, horcovu palenku, alebo pravy fernet.
Napísať odpoveď