Pes do auta (hracka) - eshop
Pes do auta (hracka) - eshop
Ludkovia nepoznate niekto nejaky eshop odkial by sa dal objednat taky pes co sa mu hybe hlava ?
nieco taketo :
hlavne nech je to rottweiler, alebo aspon nieco tomu velmi podobne.
nieco taketo : http://images.google.sk/images?hl=sk&q= ... a=N&tab=wi
ale nejaky obchod v SR ...
nieco taketo :
hlavne nech je to rottweiler, alebo aspon nieco tomu velmi podobne.
nieco taketo : http://images.google.sk/images?hl=sk&q= ... a=N&tab=wi
ale nejaky obchod v SR ...
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tento podla mna nema chybu.. inak som nasiel len toto ebay alebo teda ako uz bolo povedane..skus nejaku burzu..neviem ci mas prilezitost ist do BA ale v piatok (10:00-15:00)sa robi na interi burza tam by si to nasiel urcite
edit: no snazil som sa ale vygooglit fakt neslo..mozno zle hladam kazdopadne vela stastia..keby si nasiel nejaky eshop napis ho sem..ja zhanam taku macku
edit: no snazil som sa ale vygooglit fakt neslo..mozno zle hladam kazdopadne vela stastia..keby si nasiel nejaky eshop napis ho sem..ja zhanam taku macku
no toto by bolo asi najidealnejsie ale najradsej by som to kupoval z nejakeho shopu
v podstate ako tak pozeram tak na SVK asi eshop nenajdem ... takze ked uz tak objednat z niektorej krajiny v EU aby to bolo co najskor dorucene a aby sa neplatilo vela za dorucenie (ameriku velmi nemusim)
do BA nebudem mat cestu kedze som v KE
do BA nebudem mat cestu kedze som v KE
-
jasan21
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
kedze si v KE tak skoc na kosicky blsak na rohu kde mas autobazar prvy vstup na blsak kde maju PS aj PC hry nalavo napravo langose.....chod rovno a asi 4-5 stanok ma jeden moj znamy predajnu tuning veciciek do aut.....odneho som kupil ziarovky vyfuk a podobne vecicky pri pokladni mal takych psikov ktorym sa kyvala hlava 
a mal tam taketo ? lepsie povedane dalo sa aspon mierne rozlisit plemeno ?jasan21 napísal:kedze si v KE tak skoc na kosicky blsak na rohu kde mas autobazar prvy vstup na blsak kde maju PS aj PC hry nalavo napravo langose.....chod rovno a asi 4-5 stanok ma jeden moj znamy predajnu tuning veciciek do aut.....odneho som kupil ziarovky vyfuk a podobne vecicky pri pokladni mal takych psikov ktorym sa kyvala hlava