Ste spokojni s vasim vysvedcenim? Splnilo ocakavania?
-
17
Light Professional
Ste spokojni s vasim vysvedcenim? Splnilo ocakavania?
Tak ako to je? Ste spokojni s vasim vysvedcenim? Splnilo ocakavania? Alebo ste sklamani?
Dufam, ze sa to nebere ako tema Vysvedcenia 2008. Je relativne insia... Prosim modov, aby nezamykali. Dakujem.
Dufam, ze sa to nebere ako tema Vysvedcenia 2008. Je relativne insia... Prosim modov, aby nezamykali. Dakujem.
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://www.hojko.com/koniec-roka-vysved ... 7-135.html

//tak prepac ze ti kazim radost, ale nemusis hned davat k- a podpisat si sa kludne mohol neboj sa ja nevraciam minuska
necham na modov nech rozhodnu no
//edit2: traposte teraz vsetci a davajte K- do radu bez podpisov mfp
//tak prepac ze ti kazim radost, ale nemusis hned davat k- a podpisat si sa kludne mohol neboj sa ja nevraciam minuska
//edit2: traposte teraz vsetci a davajte K- do radu bez podpisov mfp
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
Pekná sprostosť. Ktorý hlupák si už len zakladá na profesorských sľuboch. Známky a aktivita hovoria za všetko.zarobenie17 napísal:No stava sa aj to, ze niektori maju slubene take znamky a dostanu ine...
Tak preto tato tema
Ja som tiež spokojný. Mal som 2 štvorky ale vôbec ma to netrápi keďže som maturoval.
Známky nie sú všetko.
Re: Ste spokojni s vasim vysvedcenim? Splnilo ocakavania?
relativne, to znamena ako pre koho. pre teba ano, inak je to to iste. vysvedcenie ako vysvedceniezarobenie17 napísal:Tak ako to je? Ste spokojni s vasim vysvedcenim? Splnilo ocakavania? Alebo ste sklamani?
Dufam, ze sa to nebere ako tema Vysvedcenia 2008. Je relativne insia...
Re: Ste spokojni s vasim vysvedcenim? Splnilo ocakavania?
"Relativne insia"? WTF?zarobenie17 napísal:Dufam, ze sa to nebere ako tema Vysvedcenia 2008. Je relativne insia... Prosim modov, aby nezamykali. Dakujem.