Ak ste tuto hru niekto hrali prosim pomôžte.Prave som v Misí kde mam vyburať obrnene auto je to misia na začiatku asi 4. Dakujem.
The Getaway
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
The Getaway
Hľadal som po celom nete ale nemôžem najsť navod na tuto hru na PS2.
Ak ste tuto hru niekto hrali prosim pomôžte.Prave som v Misí kde mam vyburať obrnene auto je to misia na začiatku asi 4. Dakujem.
Toto si skusal ?
Ak ti toto nepomoze tak uz ti len skusim prelozit z anglictiny ale najprv skus toto
Kód: Vybrať všetko
http://www.milli.estranky.cz/clanky/navody-a-cheaty/the-getaway-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
to je stranka kde su len cheaty na tu hru.. nie navodrochedo napísal:Toto si skusal ?Ak ti toto nepomoze tak uz ti len skusim prelozit z anglictiny ale najprv skus totoKód: Vybrať všetko
http://www.milli.estranky.cz/clanky/navody-a-cheaty/the-getaway
Hmm tak ty si mi teraz dal až som sa za uši posral. Radšej budem čítať návod v angličtine/napíšem o zákyse na nejaké fórum, než čítať nasilu preložený návod, len aby bol česky.
...Jak hra začíná, chomáč zločinců sedí v červeném autě. To zdá se pravděpodobné, že oni čekají na někoho, a vskutku oni jsou. A krásná žena v těsném šatstvu odejde ze stavení směrem k autu a vstoupit
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Dakujem velmi mi to pomohlo
//autoeditácia príspevku ( 03 Feb 2009, 15:58 )
hram myslim 12. misiu mam sa dostan na lod a cesta je dost blba lebo to neviem najst. neviete mi poradti ako raz alebo 2x sa mi to podarilo najst ale nevedekl som co dalej dostal som sa dole vsetkych som dole vystrielal, nasiel som mistnost kde nejaky debil na mna pusta krabicu a neviem co dalej ke mam ist.
//autoeditácia príspevku ( 03 Feb 2009, 15:58 )
hram myslim 12. misiu mam sa dostan na lod a cesta je dost blba lebo to neviem najst. neviete mi poradti ako raz alebo 2x sa mi to podarilo najst ale nevedekl som co dalej dostal som sa dole vsetkych som dole vystrielal, nasiel som mistnost kde nejaky debil na mna pusta krabicu a neviem co dalej ke mam ist.