Monster trucky
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Kozmické rakety majú kolesá?"Jeden tlmič stojí okolo 9 000 eur, také isté používajú v kozmických raketách,"
Pred časom som o tom videl nejaký dokument tuším na Discovery, že jak to robia... bolo tam zaujímavo opísané aj ako riešili rôzne problémy, napr tiá podlaha z plexiskla, planétové prevodovky v kolesách (ak to mali spojené priamo, trhalo to nápravy), zatáčanie zadnou nápravou...
Keď raz chceli taký monster potopiť kvôli nejakej exhibízii či reklame či čomu tak sa nedalo, tie gumy to udržali na hladine
A kolko trva cely program? Skoda, ze teraz nie som v KE, za tu cenu by sa to aj celkom oplatilo vidiet aspon zo zaujimavosti. Cudujem sa, ze sa im to oplatiEtien napísal:ale toto co je teraz v ke tam monstertrucky su na konci mozno 10 minut velku vacsinu robia blbosticky na autach a motorkach
PS: pekne fotky
//no ty kokso, neplanuju navrat cez prazdniny?
S tou spotrebou nemas nejaky zdroj? Pride mi to trochu prehnane na to ze cicaju kerozin. A taku spotrebu nemaju ani niektore 60tonove tanky.. boh vie kolko vazi monster..Necro napísal:minule som v telke pozeral jeden program o monster truckoch.
vedeli ste ze vdaka tym velkym kolesam mozete s monsterom aj plavat?
a inac maju nenormalnu spotrebu na 1km to zerie viac ako 10litrov