suhlasim... plnohodnotne gps take ake si predstavujes najdes maximalne v MIO mobiloch mozno este nikede, neviem, ale v seriovych telefonoch, se, nokia atd atd by si bol velmi sklamany
mikkimikki napísal:mno ja osobne by som si kupil radsej aj mobil aj gps ... pretoze ak su vsetky gps v mobiloch take super ako v mojej n95ke tak to radsej byt ani nemusi
to vies ked ficis cez Nokia Maps tak je to samozrejme na pizzeriu...
McGuider pre symbian a dovedie ta to vsade kde je colen naznak cesty
Rattata napísal:nie je agps spoplatnene u operatora ?
Nie. //edit. Sorry, mylil som sa. Na presne vyhladanie polohy je nutne udat polohu cez operatora. Za prenesene data sa plati. Avsak da sa to deaktivovat. cize nieje problem.
ani moja N81 oficialne nieje telefon s navigaciou a zatial nemala problem problem ci uz na vrchu Kralovej Hole (vedie tam pohodlny asfalt) alebo v Brne
len je to diskonfortne tym, ze musim mat pri sebe modul a musim sa starat o nabitie dalsej baterky
jackb napísal:to vies ked ficis cez Nokia Maps tak je to samozrejme na pizzeriu...
McGuider pre symbian a dovedie ta to vsade kde je colen naznak cesty
no ja som uz toho vyskusal mnoho ale nic nenahradilo moj garmin
mikkimikki napísal:no ja som uz toho vyskusal mnoho ale nic nenahradilo moj garmin
sto ludi sto chuti
len pre moje pouzitie my najlepsie vyhovuju McGuider pre symbian.
skusal som v telefone aj Garmin, ale bolo to velmi zlozite na spojazdnenie
osobne preferujem co najviac veci v jednej, ale kedze pri kupe telefon u som mal iste obmedzenia nekupil som si N95, ku ktorej na navigovanie netreba ziaden pridavny HW