Najlepsi Messenger ?
-
jonathan.davis.com
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
zlozity je nastavovanim amasterrr napísal:je zlozity aj ked nie jedobree drake..
to ze mas zaspamovane konto nesuvisi s klientom akeho mas
hej je zlozity aj ked nie je
Mal som ICQ a tam to bolo v pohode. Odskusal som si trilian a zapacil sa mi. Najskor mi chodilo len apr spamov, no neskor ich bola cela nosa a teraz mi tam za tyzden pride aspon 5. Nuz co, moj blacklist sa zvacsuje
tak tie spamy poznám...drakeman napísal: zlozity je nastavovanim a
hej je zlozity aj ked nie je
Mal som ICQ a tam to bolo v pohode. Odskusal som si trilian a zapacil sa mi. Najskor mi chodilo len apr spamov, no neskor ich bola cela nosa a teraz mi tam za tyzden pride aspon 5. Nuz co, moj blacklist sa zvacsuje
a ja používam msn aj icq ...
Re: Najlepsi Messenger ?
jj jasne ze trillianVicoN napísal:Aky messenger je podla vas najlepsi ? Ja mam Trillian Pro Cracknuty a som snim spokojni. Mate ine nazori ?
ako vravim Miranda je super, nema na nu nejaky trapny Trillian a toboz nie este trapnejsie ICQ5 v ktorom su take chyby o akych sa vam ani nesniva.marceln napísal:ICQ5
mal som mirandu aj trillian ae co z toho? neni to dobre kompatibilne.. nevidim na tom nic lepsie
a hlavne ked to chcem nastavit aj na msn tak sa potom ludia stazuju ze mi nemozu posielat odkazy a mtake volovinky...
ale ajtak icq5 rulleezzz
kazdemu vyhovuje nieco ine. Ja som mal Mirandu, Trilliana, ICQ2003b, ICQ 4 a teraz mam ICQ 5 uplne mi to vyhovuje
cez mirandu a trillian to robi problemy pri posielani suborov niekedy to ide a inokedy nie proste toto bol pre mna hlavny dovod preco som nahodil ICQ 5
2003b je dobra ale proste 5 je vychytanejsia
Ale nehovorim ze Miranda or Trillian su zle len ja som proste zistil ze mi viac vyhovuje ICQ Lite
a kedze kazdy je iny tak to treba proste vsetko skusit a najdete to najlepsie 
Ale nehovorim ze Miranda or Trillian su zle len ja som proste zistil ze mi viac vyhovuje ICQ Lite