Mám takýto problem presiel som prve misie a ide misia ROOFTOPS (ty co to hraju vedia)Vsetko silo pekne no ked zapnem tu misiu tak naskoci cierna obrazovka a nic sa nedeje...pomoze uz iba reset..kde moze byt chyba?
Vyskusam
Rainbow six Vegas 2
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rainbow six Vegas 2
vyskusaj iny crack, mne vacsinou pomaha toto1C3 napísal:Mám takýto problem presiel som prve misie a ide misia ROOFTOPS (ty co to hraju vedia)Vsetko silo pekne no ked zapnem tu misiu tak naskoci cierna obrazovka a nic sa nedeje...pomoze uz iba reset..kde moze byt chyba?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rainbow six Vegas 2
iny crack neexistuje okrem rld...AXO napísal:vyskusaj iny crack, mne vacsinou pomaha toto
mozno ti pomozu ovladace... mozno ked vypnes firewall... inak nwm
patri to k tejto hre taq to hodim sem. pls mam big problem v hre mi nejde zvuk okrem mojich vystrelov. proste nic nepocut iba mna akoby bol nastaveny 5 kanalovy zvuk a mne siel iba jeden. nikde sa to neda vypnut a ani v onfig suboroch to nieje. neviete niekto co s tym? diky za pomoc
//autoeditácia príspevku ( 13 Jul 2008, 19:53 )
uz som skusal patch 1.02. nic stale rovnako. v config suboroch tiez neviem nic najst. a na nete som nasiel ze ludia mali rovnaky problem ale ziadne riesenie...
//autoeditácia príspevku ( 13 Jul 2008, 19:53 )
uz som skusal patch 1.02. nic stale rovnako. v config suboroch tiez neviem nic najst. a na nete som nasiel ze ludia mali rovnaky problem ale ziadne riesenie...