Najlepšie internetové obchody | e-shopy | Vaše skúsenosti
-
Jimmy
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ludia, mate niekto skusenosti s http://www.inakup.sk?
-
lekoklatik
VIP
Akurát som to sem kcel napísať. mám. Mám odtiaľ celú PC zostavu. Žiadny problém nebolJimmy napísal:ludia, mate niekto skusenosti s http://www.inakup.sk?
-
lekoklatik
VIP
V takom prípade si objednávku urob znovu a vyplať len tú objednávku ktorú kceš, nie obe samozrejme. Inak ako si si to bral. Kuriérska služba? Oni ti potom zavolajú a opýtajú sa ťa ktorá objednávka platí.Jimmy napísal:ja len preto, ze som si chcel notas kupit a dat este RAM navyse....no a ti typci mi uz asi 2 tyzdne na maily neodpovedaju
-
Jimmy
Light Star
nie nie, nepochopil si ma....este som nic neobjednaval, ale chcem objednat notebook, preto som im mailom pisal, ze ci sa do neho da dat dalsia RAM (co sa da, kedze som sa pytal uz inde) a ci by mi ju mohli aj rovno namontovat.....aby mi ju neposlali v balicku osobitnelekoklatik napísal:V takom prípade si objednávku urob znovu a vyplať len tú objednávku ktorú kceš, nie obe samozrejme. Inak ako si si to bral. Kuriérska služba? Oni ti potom zavolajú a opýtajú sa ťa ktorá objednávka platí.
-
lekoklatik
VIP
aha. Tak v takom prípade s týmto skúsenosti nemám. Napíš im ešte raz ale mám skôr pocit, že telefonát je omnoho dôveryhodnejší, rýchlejší, kľudnejší ako mail. Jednoducho tam zavolaj. Inak ja som s nimi náramne spokojný. Sú ústretoví a priateľský. To s tým mailom. Mno určite nie si prvý ani posledný komu neposlali odpoveď. Majú výborné ceny. Určite tam zavolaj. Neser sa s mailovaním.Jimmy napísal:nie nie, nepochopil si ma....este som nic neobjednaval, ale chcem objednat notebook, preto som im mailom pisal, ze ci sa do neho da dat dalsia RAM (co sa da, kedze som sa pytal uz inde) a ci by mi ju mohli aj rovno namontovat.....aby mi ju neposlali v balicku osobitne
//ok
-
Jimmy
Light Star
hej jasne, uz nevidim ine vychodisko, len som si to chcel vybavit skor ako sa vratim domov, kedze som mimo Slovenskalekoklatik napísal:aha. Tak v takom prípade s týmto skúsenosti nemám. Napíš im ešte raz ale mám skôr pocit, že telefonát je omnoho dôveryhodnejší, rýchlejší, kľudnejší ako mail. Jednoducho tam zavolaj. Inak ja som s nimi náramne spokojný. Sú ústretoví a priateľský. To s tým mailom. Mno určite nie si prvý ani posledný komu neposlali odpoveď. Majú výborné ceny. Určite tam zavolaj. Neser sa s mailovaním.
na skejty jedine www.skateshop.cz najlepsi shop perfektne ceny
Oblecenie: Lonsdale, YSL, Adidas, Nike, Reebok, atd..
Dobre ceny
Za tyzden je to doma
Nepripocitavaju dan
www.sportsdirect.com
Dobre ceny
Za tyzden je to doma
Nepripocitavaju dan
www.sportsdirect.com
-
The Calvin
Star
-
Soviet
Darca
Takže ja sem pripíšem http://www.agem.sk
Perfektná lacná elektronika a príslušenstvo k PC..Rýchle dodanie tovaru (na druhý deň). A je to asi aj najlacnejší eshop..Možno je nevýhodou len to že je to pre podnikateľov..Ešte že mám brata
Perfektná lacná elektronika a príslušenstvo k PC..Rýchle dodanie tovaru (na druhý deň). A je to asi aj najlacnejší eshop..Možno je nevýhodou len to že je to pre podnikateľov..Ešte že mám brata
ja mozem odporucit www.atcomp.sk 
co sa tyka oblecenia tak dobre nizke ceny su na www.badrock.sk .. velky vyber tam nieje, ale oplati sa
co sa tyka oblecenia tak dobre nizke ceny su na www.badrock.sk .. velky vyber tam nieje, ale oplati sa
Pridavam sa k nazoru. S www.focus.sk velky pocet pozitivnych skusenosti. Rychly, velmi ustretovy atd. Byvam na JZ Slovensku a firma je cisto iba v Kosiciach a aj tak je to doma takmer hned.pato83 napísal:www.focus.sk - jeden den objednam do 13 hodiny a na druhy den to mam uz doma a to cez celu republiku, lebo obchod je v ke a ja byvam pri NZcez UPS za 99 sk, ceny lepsie ako napr. v alze, aj ked zas nie je tam taky vyber ako vo viacerych velkych eshopoch.
-
GIGABYTE
King
www.tntrade.sk - objednával som odtial veci okolo 3 000,- všetko prišlo tuším do 14 dní, nemali niektoré veci na sklade..
Ale potom som objednával skrinku, mali k nej na dodanie do 7 dní, v 5 deň už tam mali na dodanie do 30 dní, v 7 deň mi prišiel deň, že skrinka sa už nedá dodať pretože je ukončená výroba, bolo to 19.12 2008
Teraz som objednával chladiče, majú volnu, nastupujú 7.1 2009 tak uvidím kedy sa im to podarí odoslať, a kedy to príde..
www.alza.sk - 19.12. 2008 o 18:37 som odtial posielal tovar, na webe mali, že tovar na dobierku posielajú do 18.12 17:00, (potom majú vianočné volno..), ako som písal tovar som objednal 19.12 o 18:37 (piatok), v ten istý deň alza robot spracoval objednávku o 19:06, potom prešla sobota a nedeľa, v pondelok o 17:02 vyexpedovali tovar, v utorok 23.12 o 13:30 mi približne prišiel tovar domov. Fakt som sa čudoval, myslel som, že to pošlú až po sviatkoch, bol som nadmieru spokojný, aj som
Ale potom som objednával skrinku, mali k nej na dodanie do 7 dní, v 5 deň už tam mali na dodanie do 30 dní, v 7 deň mi prišiel deň, že skrinka sa už nedá dodať pretože je ukončená výroba, bolo to 19.12 2008
Teraz som objednával chladiče, majú volnu, nastupujú 7.1 2009 tak uvidím kedy sa im to podarí odoslať, a kedy to príde..
www.alza.sk - 19.12. 2008 o 18:37 som odtial posielal tovar, na webe mali, že tovar na dobierku posielajú do 18.12 17:00, (potom majú vianočné volno..), ako som písal tovar som objednal 19.12 o 18:37 (piatok), v ten istý deň alza robot spracoval objednávku o 19:06, potom prešla sobota a nedeľa, v pondelok o 17:02 vyexpedovali tovar, v utorok 23.12 o 13:30 mi približne prišiel tovar domov. Fakt som sa čudoval, myslel som, že to pošlú až po sviatkoch, bol som nadmieru spokojný, aj som