Chybajuci panel jazykov
Chybajuci panel jazykov
Neviete mi niekto poradit ako mam spustit panel jazykov vo winxp, lebo v miestnych a jazykovych nastaveniach v polozke jazyky, predvolby nemam tuto polozku zvyraznenu.
-
ThunderBoy
Light Expert
Neviem aku verziu XPcka mas (EN, ci CZ).
Mozes skusit nainstalovat alebo preinstalovat Service pack 2, ci 3 alebo najskor preinstalovat slovencinu do service packu.
Uz som tusim tento problem raz riesil a toto mi pomohlo.
Ked nepomoze, tak ako bolo uvedene hore, uz len novy system!
PS: Este je mozne, ze pouzivas daky programek na konfiguraciu celeho Win, ako napr. TuneUp Utilities alebo podobne a tam si to nechtiac vypol.
Mozes skusit nainstalovat alebo preinstalovat Service pack 2, ci 3 alebo najskor preinstalovat slovencinu do service packu.
Uz som tusim tento problem raz riesil a toto mi pomohlo.
Ked nepomoze, tak ako bolo uvedene hore, uz len novy system!
PS: Este je mozne, ze pouzivas daky programek na konfiguraciu celeho Win, ako napr. TuneUp Utilities alebo podobne a tam si to nechtiac vypol.
-
ThunderBoy
Light Expert
-
lekoklatik
VIP
Jasne ze mam zvolene aj ine jazyky.
Neviem ci to s tym suvisi ale nainstaloval som avast 4.8 pro, tak neviem ci to ten nemoze robit.
Mam aj ashampoo winoptimizer 5 ale tam som nikde nenasiel povolit alebo zakazat nieco co sa tyka jazykov.
Nedavno som "bojoval" s trojskym konom virtumonde, tak si myslim ze ten mi to poskodil.
Neviem ci to s tym suvisi ale nainstaloval som avast 4.8 pro, tak neviem ci to ten nemoze robit.
Mam aj ashampoo winoptimizer 5 ale tam som nikde nenasiel povolit alebo zakazat nieco co sa tyka jazykov.
Nedavno som "bojoval" s trojskym konom virtumonde, tak si myslim ze ten mi to poskodil.
-
lekoklatik
VIP
-
ThunderBoy
Light Expert