neviem kolkati z vás uz videli Ultimate Fighting Championship,ale na youtube som nasiel celkom dobre video,o tejto novej hre,no zatial som ju videl len na PS3 tak som zvedavý,tu máte par linkov,celkom dobra hra.
ja som bol na tom aj nazivo... ale inak to pozeravam na Extreme Sports...
a to video z hry... vyzera to dost super... volakedy som hraval Smackdown 2 na PS.. to bola supa.. vela moznosti... a toto sa strasne na to podoba.. akurat lepsia grafika samozrejme ale ak bude len pre PS3 alebo celkovo len pre konzole tak to je na rit u mna..
súhlasím. Vyzerá to super. Tiež som hrával Smackdown. Po anglicky som vedel minimálne a raz som si vytvoril takého hráča ktorý mal úžasný smack ale nevedel som ako sa volá a toho hráča som si z karty vymazal (nechtiac ). Toto by mohlo uspieť. Je veľa takýchto sračiek ale málo kvalitných. Dúfam že sa to dostane aj na PC
Je to ohlasene zatial len pre PS3 a X360 - taketo typy hier sa tazko hraju na klavesnici a myske. Na konzolach hravam WWE Smackdown vs raw - co vychadza kazdy rok a nebude chybat ani na tohtorocnej E3 - tesim sa aj na toto
velmi taketo hry nemusim a ani som nemal moznost hrat SD vs. R napr lebo je to iba na konzoly ale to videa ma zaujalo...tie pohyby, grafika a kvalita videa ma prinutila pozornejsie sa na to pozriet ci je to teda hra alebo co