Zdroj 550w

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
RainbowSix
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Zdroj 550w

Príspevok od používateľa RainbowSix »

Chalani chcem sa spitat vibral som si tento zdroj http://maxcomputers.sk.orchidej.biz/mai ... _ID=240316 a chcem sa co nan hovorite a ake mate skusenosti a nebranim sa aj inim ale poprosil by som keby kable boli zviazane dokopi ako u tochto.A este sa chem spitat ci mi bude stacit 550 teraz aj do buducnosti mam cpu 6000 amd dvojjadro ,grafika 8800GT ,2x1gb ram,1 sata disk ,1mechanika,1suflik na hdd.
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

poviem to na rovinu, je to srot, znacka EUROCASE je velmi zla znacka (cize srot)
a to ako myslis zviazane kable dokopy? to myslis odpojitelne kable? lebo ak hej tak za 1700 na slusny zdroj zabudni s takymi kablami (teda aspon som taky nevidel)
http://www.alza.sk/SK/zdroj-fortron-blu ... d81684.htm nieco taketo bude bohato stacit na vsetko (samozrejme uz nie na SLI/CF pripadne 2jadrove grafiky a pod)
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

ok a to viazanie nechaj tak netreba to no ale ja uvazujem do buducnosti nad kupov tej 2 jadrovej tak mohol by si mid aco take vibrat nemusi to bit za daku znacku len nech to ide
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

http://maxcomputers.sk.orchidej.biz/mai ... _ID=190435

Za rovnako penazi, imho "kvalitnejsia muzika"
ONdr3j
Professional
Professional

RainbowSix napísal:ok a to viazanie nechaj tak netreba to no ale ja uvazujem do buducnosti nad kupov tej 2 jadrovej tak mohol by si mid aco take vibrat nemusi to bit za daku znacku len nech to ide
no ten 500 W zdroj by mal stacit aj na 2jadrove grafiky ale pre istu rezervu by som zobral 600W, od vyrobcov Fortron, SeaSonic,Corsair, Thermaltake, Enermax, Zalman ak si s toho nieco vyberes mas klud so vsetkym :)

t0m4s3 podobny zdroj som dal aj ja :) aj ked je o cca 100 drahsi ale s mojho hladiska je krajsi :P 8)
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

mozete mi prosim povedat ze kolko zere taka dvojadrovka ako w ?
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

RainbowSix napísal:mozete mi prosim povedat ze kolko zere taka dvojadrovka ako w ?
KUP SI 500w FORTRON bLUE STORM 2 A HOTOVO TO TI BUDE STACIT AJ NA DVOJADROVU GRAFIKU .... A NIEJE TO ZIADEN SHIT A JE ZA ROZUMNU CENU A KOLKO ZERE NO TAK AKURAT :D OKOLO 200-250w
ONdr3j
Professional
Professional

RainbowSix napísal:mozete mi prosim povedat ze kolko zere taka dvojadrovka ako w ?
ako povedal satelitik11 tak tych +- 200-250W zeru 2 jadrove grafiky a suhlasim co sa tyka aj toho blue stormu ;) ale nezabudni, aby si vyuzil take grafiky potrebujes aj dobry zvysok PC ;)
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

ok a mohli by ste mi napisat kolko mi ako teraz zere mam 600amd dvojjadro 2 ramky 8800gt grafu 1 hdd 1 dvd romku kolko mi to asi zere dokopy ?
ONdr3j
Professional
Professional

RainbowSix napísal:ok a mohli by ste mi napisat kolko mi ako teraz zere mam 600amd dvojjadro 2 ramky 8800gt grafu 1 hdd 1 dvd romku kolko mi to asi zere dokopy ?
do 300W viac asi nie
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

http://www.thermaltake.outervision.com/Power toto VAM poradim ktory neviete kolko ma aky vykon 8)
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

satelitik11 napísal:http://www.thermaltake.outervision.com/Power toto VAM poradim ktory neviete kolko ma aky vykon 8)
inak toto je pekna blbost lebo skusal som davat moju zostavu s rôznymi grafickymi kartami a ukazalo mi ze HD2600 XT ma asi o 25W mensiu spotrebu ako X1650 co je riaden blud
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tym "kalkulatorom" moc neverit, riadne prestreluju a realna spotreba je niekde uplne inde.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

njn.. možno tie kalkulátory vypisujú maximálnu spotrebu daného komponentu, takže výsledné číslo je spotreba zostavy pri maximálnom zaťažení každého komponentu, čo neviem, či sa dá prakticky dosiahnuť. Dá sa vyťažiť komp na 100% (tj. všetky disky, ramky, mechaniky, PCI karty atď)?
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

no ja som si pred stavbou pc overoval cez toto a mi to dalo realne vykony a MAS PRAVDU nezatazis nikdy na plno cely Hardver .. tak neivem ja som to niekde videl a dal som to tu ze by vam to mohlo "pomoct"
Napísať odpoveď