Vitaz Let´s dance podla vas
Vitaz Let´s dance podla vas
Kto mal podla vas vyhrat Lets dance?Vyhrala Cobejova 
-
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Superstar 3, Lets Dance 2 a podobné trtkoviny. Keby tu boli dôchodcovia oni by ti povedali. Oni celé dni nič nerobia a len čumia na také shity.
Emkej: Teba som sa niečo pýtal?
edit:\\ Lóóóóls, deti zase vyčínali. Ďakujem za k-. Chodte radšej na ichtys kresťanské fórum pozerať ako sa robia deti. 37GB Filmov ako s robia deti, odporúčam!
edit:\\ Lóóóóls, deti zase vyčínali. Ďakujem za k-. Chodte radšej na ichtys kresťanské fórum pozerať ako sa robia deti. 37GB Filmov ako s robia deti, odporúčam!
Netreba dedkov ani babky, dnes aj normálni ľudia pozerajú Ordináciu v ružovej záhrade, Panelák, Priateľky, Normálnu rodinku či desiatu reprízu Susedov, a skvelo sa na tom bavia. Čo ich na tom ale baví, mi je záhadou. O Superstar, Lets Dance, Bailande (mimochodom si všimnite že ani jedna z týchto "relácií" nemá slovenský názov) sa ani nevyjadrujem, je to žumpa zábavy a skvelý spôsob, ako zaryžovať prachy na SMS hlasovaní.Online napísal:Superstar 3, Lets Dance 2 a podobné trtkoviny. Keby tu boli dôchodcovia oni by ti povedali. Oni celé dni nič nerobia a len čumia na také shity.