Pobyt na 3-4 dni.
Pobyt na 3-4 dni.
Ahojte, chcel by som poradiť nejaký dobrý pobyt pre seba a pre priateľku niekde v hoteli alebo kúpeľoch na Slovensku. Cena tak max. 5500 Sk na jedného. Viete niečo poradiť s vlastných skúseností? Ďakujem.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Co za sluzby potrebujes a co tam planujes robit??? Pretoze trojhviezdickove hotely v blizkosti lyziarskych stredisk ponukaju v lete ubytovanie aj pod tisicku za noc vratane ranajok, takze by si sa do tej ceny aj so stravou zmestil. Len zalezi, ci tam ides len tak lezat a opalovat sa, ale chces aj urcite druhy zabavy, turistiky atd...
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Odporúčam dve príjemné miesta:
Rajecké Teplice - Penzión Zelený dom - v blízkosti je kúpeľný dom Aphrodite s úžasne relaxačnými procedúrami.
Liptovská Teplička - Penzión Teplička - priamo v penzióne je aj sauna a požičiavajú bicykle na výlety do okolia
Rajecké Teplice - Penzión Zelený dom - v blízkosti je kúpeľný dom Aphrodite s úžasne relaxačnými procedúrami.
Liptovská Teplička - Penzión Teplička - priamo v penzióne je aj sauna a požičiavajú bicykle na výlety do okolia
-
peterkozel
Medium Professional
takže aby som odpovedal na všetky otázky ja som z Bystrického kraja a priateľka z Nitrianskeho takže hľadáme niečo okrem východu SR, skôr Západné Slovensko alebo Severozápadné.
Chcel by som aby sa tam dalo okúpať sa, poprechádzať, mohli by byť aj nejaké tie procedúry.
Sme rozmýšľali aj nad tými Rajeckými, ale keďže je tam teraz rozkopané tak tam nemá zmysel ísť.
Chcel by som aby sa tam dalo okúpať sa, poprechádzať, mohli by byť aj nejaké tie procedúry.
Sme rozmýšľali aj nad tými Rajeckými, ale keďže je tam teraz rozkopané tak tam nemá zmysel ísť.