Tiež napr. Owen Wilson a občas si pozriem aj veci s P. Villagiom (Fantozzi) a staršie české komédie...
Naj komédia??
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
ledenaster
Medium Professional
-
her_cool_ass
Medium Expert
hmm..sakra co sa vam lubilo na how high? kukam tuto temu a uz od prvych stran tam seci pisu aky je to supa film, videl som to este ked to bolo nove a moc ma to teda nechytalo, cakal som kedy to skonci...teraz nedavno, asi v auguste som mal moznost si to kuknut druhykrat, kukal som to a zas sa mi zdalo to pozeranie dlhe...proste film bez vtipov a bez myslienky...co sa vam tam takeho pacilo?
aby som nebol mimo temy tak harold a kumar, snatch (ti cigosi v origos zneni nemali chybu
) a viac ma teraz nenapada, ale kukol by som si rad konecne nieco na com sa dobre nasmejem, naku komediu bez fekalnosti a uchylnosti, lebo takych "komedii" sa teraz v poslednej dobe toci strasne vela jak som si vsimol...furt niekde prdia, seru, abo sa j*bu, sak to je trapne....uplne najviac nemam rad take, kde je vzdy nejaka scenka kde tancuju alebo spievaju ako to byva v "parodiach" ako je epic movie, vtedy sa vzdy zamyslim nad sebou ze co som to kua zapol za film 
aby som nebol mimo temy tak harold a kumar, snatch (ti cigosi v origos zneni nemali chybu
-
lekoklatik
VIP