Ja som si kvoli tomu kupil novy PCwino napísal:Padawan: Tento problem ma aj moj spoluziak, takisto sa to snazi vyriesit. Nema sice dvojjadro, ale ma PC, ktory by mu v pohode utiahol aj taky NFS:MW ale na CS-ku ma 20fps. A ceresnicka na torte je to, ze ak hodite smoke tak mu to zacne lagovat a ma 15fps.Neviete niekto poradit, cim to moze byt?
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Cyrus666
Light Professional
mno tiez by ma to zaujimalo bo napr taky Gears of War hram na plnych detailoch a fici jak nicwino napísal:Padawan: Tento problem ma aj moj spoluziak, takisto sa to snazi vyriesit. Nema sice dvojjadro, ale ma PC, ktory by mu v pohode utiahol aj taky NFS:MW ale na CS-ku ma 20fps. A ceresnicka na torte je to, ze ak hodite smoke tak mu to zacne lagovat a ma 15fps.Neviete niekto poradit, cim to moze byt?
-
G0lDiER_
King
VualaRetne napísal:Neviete mi podarit nejaky francuzsky public server... nudim sa doma... tak nech nejako zabijem cas...
Kód: Vybrať všetko
http://www.game-monitor.com/search.php?vars=&game=cstrike&location=FRPROBLEM S OBLUBENYM SERVEROM
neviete preco mi nechce pridavat servery v menu ked dam pridat do zalozky oblubeny server tak mi ho tam neprida
Odkiaľ vieš, že má steam?Pulpman napísal:vypni a zapni steamklasicky problem
K veci:
Musíš dať Add server, tam vložíš IP adresu servera, klikneš na Find games at this address..., označíš server a klikneš na Add selected game server to favorites. Potom by sa ti ten server tam mal pridať. Ak nie, tak sa na server pripoj cez konzolu: connect /IP servera/ a potom ho nájdeš v History.
Ono zo steamu niekedy miznu tie servery ked ich connectujes cez konzolu. Ja ked som hraval nejake tie CW cez steam tak som to connectol a pri dalsom starte steamu to tam uz nebolo.Pulpman napísal:ked som mal kedysi davno NS tak som sa nestretol s takym problemom, mozno ma stary patch, ale zase ako som nahodil STEAM tak mi toto robilo casto... takze je to jedna z moznosti, niekedy mi aj z favorites polovica serverov zmizla, ked sem steam vypol/zapol tak tam uz boli
-
G0lDiER_
King
Na 1.6 ci source ? predpokladam ze na 1.6Rexxar napísal:mohli by ste sem dat nejake ip slovenskych alebo cesky serverov dik
haha najdi si
Kód: Vybrať všetko
http://www.game-monitor.com/search.php?vars=&game=cstrike&location=SK-
MatthewSVK
Light Expert
-
blazer
Professional
Toto aj mne robilo skus sa pohrat s ratmi (cl_rate xx), mne to pomohlo.MatthewSVK napísal:newte mi poradit ze ked mam dost velky ping niekedy ale mam aj net 1500kbs PCcko 5400vku a kamarat co ma aj slablsi Pc tak mu jeden server ide vpohode a mne tam lieta ping od 200-1000 hlavna vec ze inde mam 20-80 tak to uz nepohcopim
-
MatthewSVK
Light Expert