poradte ake sluchatka

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

tomase mal si niekedy Koss SparkPlug alebo Plug?? ja som mal SparkPlugy aj Plugy cca dva roky. Ked som po dvoch kupil najlacnejsie AKG lebo Kossy mi ukradli (Konkretne tieto) Tak sa uz ku Kossom vratit nechcem.
Teraz nehodnotim Highend Seriu EarBud sluchatok od Koss (KEB24 KEB20) Tie su mozno ine ale Plug seria ma sice krasne basy a pekne vysky ale mal som pocit ako keby to cele sedelo v PET flasi lebo Stredy mali velmi divny utlm
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

A nenapadlo ta niekedy, ze niekto prave taketo podanie preferuje?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Obdivujem cloveka kto to znesie pocuvat nie to este preferuje. Mne to od momentu co som ich kupil vadilo a vzdy som si stredy zdvihal na Equalizeri.
Ale je to mozne... spoluziak nedal dopustit na TEAC sluchatka za 199Sk ktore zneli jak keby si mal namiesto membrany vieko jogurtu.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Čo sa týka SPARKov (predpokladám, že sa bavíme o nich), tak súhlasím so SHARK_NXom. Tiež som na nich vždy upravoval stredy, príp. výšky. Porovnajme si však ponuku špuntov AKG a KOSS...jediné, čo by som videl, ako konkurenciu ku 324P jedine model KEB20DVD, aj to mám skrížené prsty...
nebreme do úvahy teraz záruku KOSS....
koston2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa koston2 »

tu sa strhla riadna debata :D Koss ma vyhodu tej zaruky ale tak asi to idem risknut a dufat ze sa sluchatkam nic nestane :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

No ja niesom naozaj ziadny odbornik ale na KEB24 som nepostrehol ziadne vady zvuku, na KEB79 ktore mam teraz uz duplom nie.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

odporucam prisporit a zadovazit si toto:
http://www.highend.sk/index.php?url_dis ... d=75&name=
----
pripadne hocico od nich nesklame nikoho, kto ma zaujem o spunty.
pripadne nieco cenovo pristupnejsie:
http://nakup.24hod.sk/pd.aspx?p=94336

a este:
http://nakup.24hod.sk/pd.aspx?p=105088

pripadne este aj znacku Ultimate Ears....vsetko toto je viacmenej spicka, co sa tyka in-ear sluchadiel,neodpustim si link...l
http://www.pixmania.sk/sk/sk/10704/1830 ... eresn.html
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Ja mam tieto a mozem len odporucit

Bose Triport In Ear
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

koston2 napísal:tu sa strhla riadna debata :D Koss ma vyhodu tej zaruky ale tak asi to idem risknut a dufat ze sa sluchatkam nic nestane :)
neviem preco by sa mala merat kvalita zvuku zarukou :roll: :wink:

inak suhlasim so seth82, najma tie ER-6i su perfektne, jedine skoda horsieho kabla, ale planujem ich cez prazdniny kupit :wink:
Hejslovak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Hejslovak »

Pokial sa clovek k sluchadlam sprava normalne, taks a im nemoze nic stat a ta Koss zaruka je pekna blbost. Mam doma par sluchadiel AKG a musim povedat ze su to sluchadla ako sa patri. Ja ti poviem, ze ak xces spunty, tak ber AKG K324P
koston2
Amateur
Amateur

este som kukal Ultimate ears metro.fi 2 a su teraz za dobru cenu tak neviem ci mam brat AKG 324P alebo UE?tie UE nemaju nejaky nizky rozsah ked len do 13kHZ?moc sa do toho nerozomuiem :oops:
Anafora
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anafora »

podla mna su tie AKG 324 lepsie ale rozhodni sa sam.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

koston2 napísal:este som kukal Ultimate ears metro.fi 2 a su teraz za dobru cenu tak neviem ci mam brat AKG 324P alebo UE?tie UE nemaju nejaky nizky rozsah ked len do 13kHZ?moc sa do toho nerozomuiem :oops:
citaj...
http://www.crunchgear.com/2007/05/07/ul ... -2-review/
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Inak dokázal by mi tu niekto vysvetliť na akom princípe pracujú viacmeničové dynamické systémy? Každý menič pokrýva isté pásmo frekvencií, alebo ako to vlastne je?
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

Mam Koss SparkPlug, Koss plug, aj K324Portable .... kazdy tu kyda na koss plug, no ja poviem ze su velmi kvalitne. To ze su prebasovane, a co ? vsak na to mame EQ -> kazy pocuva iny hudobny style, kazde ucho to pocuje inak. Pomer cena/vykon jednoznacne vyhravaju koss-y, na druhej strane akg su omnoho mensie, praktickejsie, a aj po dlhdobom pocuvani nebolia usi (tj. 2hod. a viac) co sa o koss plug neda povedat.Tiez spomeniem ze dva krat sa mi zlomil kabel na Koss, a to s tym zaobchadzam slusne. Po zvukovej stranke su k324p na velmi dobrej urovni, menej bass ako koss, viac mid a treb ako koss (ale to neriesim, vsetko sa docieli ->> EQ) Boli tu spominane aj senny CX400 tusim, 400ky su vyhodene peniaze su to vsetko cx300 len upgradnute o dlhsi kabel + vol.control atd. Ani jednou volbou spomedzi Koss plug, K324P, CX400 nic nepokazis! Moj tip: AKG K324Portable
koston2
Amateur
Amateur

pekne si mi to opisal :D takto som to potreboval... no ja chcem hlavne aby tam bolo pocut treb a mid..nie aby boli dominantne basy bo to je dobre len na iste styly hudby..budem urcite brat tie AKG
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

tie CX300 som zobral aj ja, mali by mi dojst buduci tyzden... Presne od tohto predajcu, pekne tri kusy som kupil. pre mna, bata a kamosa. postovne aj do SR som mal zadara 8)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sluchatka prisli, tak sa podelim o prve dojmy. Celkovo by som to zhodnotil: "Ak by som ich mal kupovat za normalnu cenu (1400czk), tak si bucham hlavu o stol a pridavam ciarku k zlym kupam. Za 400,- sa to ale da prezit. Za tu cenu som ocakaval zvuk min. rovnaky ako u cenovo dnes uz lepsie postavenych Koss Porta Pro. Kdeze. Zvuk je o nieco malinko lepsi ako na k telefonu dodavanych s(p)untom. Potom dlho dlho nic a nasleduju porty. Kvalitu zuku ktory lezie z telefonu som si pre istotu testol na AKG K530 a clovek hned zisti co su sluchatka a co "sluchatka". (skusal som to aj na mp3 playeri a na kompe par 320kbps a flac kuskov). Samozrejme porovnavat to so studiovkami nema zmysel, ale ako som uz pisal, aj cenovo rovnake Porta Pro su daleko daleko lepsie. Dokonca aj tak neslavne vysky hraju lepsie, zvuk je prekreslenejsi, detailnejsi o basoch sa bavit ani nemusime. To ze maju CX300 na obale napisane Bass-driven, tak to mali dat do uvodzoviek. Jedine plus je, ze su lahke a dobre tesnia, takze clovek moze stiahnut hlasitost na playeri.
Anafora
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anafora »

t0m4s3 napísal:Sluchatka prisli, tak sa podelim o prve dojmy. Celkovo by som to zhodnotil: "Ak by som ich mal kupovat za normalnu cenu (1400czk), tak si bucham hlavu o stol a pridavam ciarku k zlym kupam. Za 400,- sa to ale da prezit. Za tu cenu som ocakaval zvuk min. rovnaky ako u cenovo dnes uz lepsie postavenych Koss Porta Pro. Kdeze. Zvuk je o nieco malinko lepsi ako na k telefonu dodavanych s(p)untom. Potom dlho dlho nic a nasleduju porty. Kvalitu zuku ktory lezie z telefonu som si pre istotu testol na AKG K530 a clovek hned zisti co su sluchatka a co "sluchatka". (skusal som to aj na mp3 playeri a na kompe par 320kbps a flac kuskov). Samozrejme porovnavat to so studiovkami nema zmysel, ale ako som uz pisal, aj cenovo rovnake Porta Pro su daleko daleko lepsie. Dokonca aj tak neslavne vysky hraju lepsie, zvuk je prekreslenejsi, detailnejsi o basoch sa bavit ani nemusime. To ze maju CX300 na obale napisane Bass-driven, tak to mali dat do uvodzoviek. Jedine plus je, ze su lahke a dobre tesnia, takze clovek moze stiahnut hlasitost na playeri.
Ja by som si na tvojom mieste buchal hlavu o mur nie preto, ze si si kupil Sennheiser ale preto, ze si si kupil cinsku napodobeninu Sennheiser. Clovece nechapem ako moze byt niekto taky hlupy, ze si mysli, ze za 350 CZK si kupi original Sennheiser a ked mu pridu cinske fake Senny tak zacne nadavat ze aky sunt. Boze moj :D :D :D

Hong Kong rullezz the world absolutne :shock:
Napísať odpoveď