NFS UG 2

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Rashk999
Novice
Novice

NFS UG 2

Príspevok od používateľa Rashk999 »

mam problem pred rokom som kupil novy pc a mas som disk 360 GB rozdeleny na 100 GB a 260 GB vsetko bolo v poriadku ale po pol roku som dokupil dalsi disky taktiez 360 GB a ten sa rozdelil na 20 a 340 GB reinstaloval som windows a ! :!: je to tu zacala mi robit takato chyba

Obrázok

neviem preco to robi, mam 2 disky kazdy rozdeleny na 2 casti a na jednoom je XP a na druhom je XP a LINUX

ps:tato chyba mi robi len pri nektorych hrach napr tento paintball NFS -ka ale na CS-ku mi to nerobi

pls pls pomozte :cry: :cry: :cry:

neviem si s tym rady nepomohlo ani ked som preinstaloval windows ani na rychle ani na uplne formatovanie disku

nemoze byt chyba v nejakej kniznici vo windowse ? a ak hej da sa niekde stiahnut

este raz diik
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: NFS UG 2

Príspevok od používateľa Bobr »

Rashk999 napísal:mam problem pred rokom som kupil novy pc a mas som disk 360 GB rozdeleny na 100 GB a 260 GB vsetko bolo v poriadku ale po pol roku som dokupil dalsi disky taktiez 360 GB a ten sa rozdelil na 20 a 340 GB reinstaloval som windows a ! :!: je to tu zacala mi robit takato chyba

Obrázok

neviem preco to robi, mam 2 disky kazdy rozdeleny na 2 casti a na jednoom je XP a na druhom je XP a LINUX

ps:tato chyba mi robi len pri nektorych hrach napr tento paintball NFS -ka ale na CS-ku mi to nerobi

pls pls pomozte :cry: :cry: :cry:

neviem si s tym rady nepomohlo ani ked som preinstaloval windows ani na rychle ani na uplne formatovanie disku

nemoze byt chyba v nejakej kniznici vo windowse ? a ak hej da sa niekde stiahnut

este raz diik
Tvojmu prispevku by ani panboh nerozumel
Rashk999
Novice
Novice

Re: NFS UG 2

Príspevok od používateľa Rashk999 »

preco nie
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok