pomoc s PC??
pomoc s PC??
cawte mam taky maly problempotrebujem poradit co by mohlobyt PC ked sa z nicoho nic vypol a od vtedy ked ho zapnem po starte zase vypne neviete co tomu moze byt??? diky....
zdroj to nieje lebosa mi spusty cely windows nechal som ho zchylku vypnuty a zapol som ho znova teraz sa mi spustil a ide zatial...ZDROJ TO NEBUDE,RAM hmm to by mi muselo odpalit asi 2 naraz takze asi ani to nie GRAFIKA zatial funguje akurat som odpojil sietovy kabel a teraz ide bez toho a je odpojeny ale tak pred tym sa mi vypol aj ked bol odpojeny?? moze byt zle chladenie alebo daco take ze sa prehrial a vypol sa??
Chybné ramky zvyčajne iba reštartujú.
Úplné vypnutie kompu má na svedomí hlavne chybný zdroj alebo prehriatie nejakého komponentu.. najčastejšie zdroj alebo cpu. Pozri sa na teploty cpu, prípadne základnej dosky.. a môžeš rukou skúsiť opáčiť vzduch, ktorý Ti vychádza zo zdroja, či nie je nejak horúci. Ak to je teplotou, tak hneď po vypnutí by sa Ti nemal dať zapnúť komp, až po určitej dobe, kedy sa inkriminované komponenty ochladia.
Môj tip stále ostáva pri zdroji, dávam tomu 80% pravdepodobnosť.
Úplné vypnutie kompu má na svedomí hlavne chybný zdroj alebo prehriatie nejakého komponentu.. najčastejšie zdroj alebo cpu. Pozri sa na teploty cpu, prípadne základnej dosky.. a môžeš rukou skúsiť opáčiť vzduch, ktorý Ti vychádza zo zdroja, či nie je nejak horúci. Ak to je teplotou, tak hneď po vypnutí by sa Ti nemal dať zapnúť komp, až po určitej dobe, kedy sa inkriminované komponenty ochladia.
Môj tip stále ostáva pri zdroji, dávam tomu 80% pravdepodobnosť.
-
Blackangel
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
s
mne sa to stalo to isteee teraz a musel som kupit novy procak a zakladku...
Re: s
vypol sa mi PC raz potom som ho zapol v nudzovom rezime vypol sa tiez zapol som ho zesa asi po 5minutach vypol sa zas! nechal som ho vypnuty asi 30minut z ventilatora ide studeny vzduch no taky vlazny potom som ho zapol a od vtedy sa nevypol ani raz nechapem som s toho dost v P*** takze toto mozete asi LOCK lebo z nicoho nic mi PC ide!!!
ALE THX ZA VASE RADY SKUSAL SOM VSETKO SKONTORLOVAT...THX
-
Blackangel
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
s
priprav sa na najhorsie:D nova zakladka a procak.. ako ja no to je skoro new comp:D