zastavila sa funkcnost qipu ?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vsetkym vam oznamujem ze touto chrobou nefunkcnosti trpi aj symbianova verzia qipu cize uz som skocil moj online zivot na mobile
ach jaj cize vravite ze jimm stale ide ? resp mohlo by sa tu spisat do nejakeho zoznamu co nejde po aku verziu a co uz funguje pretoze je to dost na prd ked teraz vacsina ludi ani nevie preco im icq nejde polovicka povie ze im blbne qip a uz aj na neho nadavaju a pritom dovod ani nieje
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
-
last_knight
Light Professional
-
mehmed
Darca
pidgin pod linuxom (ubuntu 8.04) sa dá rozbehať podľa návodu na : http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=25003.60
Isto zvládneš.
Isto zvládneš.
Kód: Vybrať všetko
http://www.zive.cz/Bleskovky/ICQ-prestalo-fungovat-s-klientem-verze-51-starsi-verzi-QIP-a-meebocom/sc-4-a-142502/default.aspx-
--==[Lu-Boss]==--
Medium Expert
-
Mek
Addict
tiez som mal tento problem v utorok poobede, nahle neslo sa pripojit, mal som qip build 8060, a stranka qip.ru najprv isla, po chvili uz nie a qipim.com nesla vobec.
tak som pockal asi pol hodky, potom skusil qip.ru a uz zrazu isla, qipim.com stale nesla, ale sosol som novu verziu qipu poslepiacky z rusackej verzie stranky
a nastastie ta uz isla (8070).
mne sa ten icq system tiez objavil v kontaktoch, ale ako pozeram, tak teraz uz je oflajn... a ziadnu spravu som od neho nedostal.
inac dnes doobeda boli dve hlasky "Server pause/shutdown command received, reconnect please", co sa mi stavalo aj davnejsie - par mesiacov dozadu, ale nikdy tomu nevenujem pozornost, lebo vsetko ide aj nadalej.
No a verim, ze na dalsie eventualne opatrenia pridu protiopatrenia od rusakov, a my si budeme veselo frcat na alternativnych klientoch dalej
tak som pockal asi pol hodky, potom skusil qip.ru a uz zrazu isla, qipim.com stale nesla, ale sosol som novu verziu qipu poslepiacky z rusackej verzie stranky
mne sa ten icq system tiez objavil v kontaktoch, ale ako pozeram, tak teraz uz je oflajn... a ziadnu spravu som od neho nedostal.
inac dnes doobeda boli dve hlasky "Server pause/shutdown command received, reconnect please", co sa mi stavalo aj davnejsie - par mesiacov dozadu, ale nikdy tomu nevenujem pozornost, lebo vsetko ide aj nadalej.
No a verim, ze na dalsie eventualne opatrenia pridu protiopatrenia od rusakov, a my si budeme veselo frcat na alternativnych klientoch dalej