ako zviditelnit svoj web?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Petoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

ako zviditelnit svoj web?

Príspevok od používateľa Petoo »

ako zviditelnit vo vyhladavacoch svoj web? myslim si, ze jednoducha otazka, no nie s a tak lahkou odpovedou...
rad prijmem vsetky odporucania. :wink:

jedna sa o stranku, co mam v profile. tak isto s radostou prijmem vsetku konstruktivnu kritiku a rady na zlepsenie :idea:

dakujeeem
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Tak ako si uz spominal. V tych vyhladavacoch. SEO na webe by mala byt v dnesnej dobe uz samozrejmost. Dobre keywords, proste take veci ktore ti google, zoznam a podobne vyhladavace spapkaju. :) Potom by som urcite nevylucoval nejaku platenu reklamu napr. aj na tomto fore. Co sa tyka webu tak zatial je tam malo obsahu, ale urcite sa to naplni. Je to taky web pripominajuci mi blog. Co sa tyka napadu tak nieco podobne o vymennych kurzoch som uz videl, ak najdem mozem ti poslat do SS link, ale prevedenie sa da. :wink:
Petoo
Star
Star

"konkurencne" stranky poznam, nemusis hladat :)

mam napr. jednu otazku. uz asi pred piatimi dnami som sa pokusil pridat svoj web do googlu cez

Kód: Vybrať všetko

http://www.google.com/addurl/
uz som to spravil viac krat, no stryco google ma nema stale zaindexovaneho.. :(
nefim co mam spravit
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

indexacia uja gugla prebieha myslim, ze kazde 2 tyzdne, nie kazdy den :wink:
Petoo
Star
Star

aj tam pisu, ze kazdych par dni, no zdalo sa mi to uz dost dlha doba... :)
Blackshadow
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackshadow »

riesim toto iste na stranke co mam v profile..
v googli uz som, este spravim lepsie SEO, ale inac je najlepsia platena reklama... to je jedine, co pomoze podla mna ;)
djkobrra
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa djkobrra »

Blackshadow napísal:riesim toto iste na stranke co mam v profile..
v googli uz som, este spravim lepsie SEO, ale inac je najlepsia platena reklama... to je jedine, co pomoze podla mna ;)
Platena reklama???hm,nemusi to tak byt,staci byt len troska sikovny,pozri ja mam web.spociatku som mal za rok maximalne hm,do 50000 ludi....
Potom som prisiel na jednu vec ako na to a za dalsi rok aj to necely som mal nvstevnost 210000 ludi,cize dokopy uz taham na vyse 270000 (tisic) navstev s priemernou navstevnostou cez tyzden nad 700 ludi....spokojnost,nie? :DDD
Petoo
Star
Star

pridal som na stranky sare this.. myslite si, ze to posobi rusivo, alebo vam to nevadi?
Blackshadow
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackshadow »

skor by som to spravil nejakym vlastnym sposobom... nie cez tu funkciu, ale spravil to tak, aby to zapadlo do stranky
Petoo
Star
Star

ok, asi to dam prec... co sa vam nepaci dalej? :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tak k tej kritike nemohol by si zmenit farbu pisma?
Prílohy
usa.JPG
Petoo
Star
Star

mno na to horne pismo som sa pytal uz asi 10 nezavyslich ludi a vsetci ze v pohode... ze je take nenapadne, ale citat sa da v pohode.. mozno mas nejako cudne nastaveny monitor, nemoze to byt tym?

dosiel mi jeden komment na stranku
"odporucam zmenit fonty, bledosive pismo na bielom podklade je diplomaticky povedane grc, musel som si oznacit text cez CTRL+A aby sa to dalo vobec citat"

je to aj podla vas tak kriticke?
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ja to citam v pohode. Vsetko sa da precitat a to mi tvrdia kamarati co pracuju s grafikou, ze mam prilis tmavo nastaveny monitor.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Petoo napísal:mno na to horne pismo som sa pytal uz asi 10 nezavyslich ludi a vsetci ze v pohode... ze je take nenapadne, ale citat sa da v pohode.. mozno mas nejako cudne nastaveny monitor, nemoze to byt tym?

dosiel mi jeden komment na stranku
"odporucam zmenit fonty, bledosive pismo na bielom podklade je diplomaticky povedane grc, musel som si oznacit text cez CTRL+A aby sa to dalo vobec citat"

je to aj podla vas tak kriticke?
no ja som musel zaostrovat a monitor mam nastaveny dobre, po pravde prvy krat som to musel aj ja oznacit
Petoo
Star
Star

hmm no lebo este som sa s tymto nestretol, skvor mam take ohlasy ze sa to tak prijemne cita a posobi to upokojujuco :)
mrk1357
Novice
Novice

Re: ako zviditelnit svoj web?

Príspevok od používateľa mrk1357 »

To pismo je take priemerne - nie je ani necitatelne ale necita sa az tak dobre, ja by som ho trochu ztmavil. Ohladom tej registracie do googlu... google tvoju stránku sice zaradi do vyhladavania, ale budes zahrabana niekde na dvadsiatej strane. Ak chces mat dobre pozicie vo vyhladavacoch, potrebujes vela odkazov na tvoj web, a to dosiahnes bud nakupom odkazov alebo vymenou odkazov. Existuje web, kde si mozes vymenit ikonky, bannery a odkazy zadarmo:

http://vymena-ikoniek.wz.cz
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: ako zviditelnit svoj web?

Príspevok od používateľa audiotrack »

mrk1357 napísal:To pismo je take priemerne - nie je ani necitatelne ale necita sa az tak dobre, ja by som ho trochu ztmavil. Ohladom tej registracie do googlu... google tvoju stránku sice zaradi do vyhladavania, ale budes zahrabana niekde na dvadsiatej strane. Ak chces mat dobre pozicie vo vyhladavacoch, potrebujes vela odkazov na tvoj web, a to dosiahnes bud nakupom odkazov alebo vymenou odkazov. Existuje web, kde si mozes vymenit ikonky, bannery a odkazy zadarmo:

http://vymena-ikoniek.wz.cz
dúfam že si to napísal len kvôli tej reklame, lebo toto nemôžeš myslieť vážne. Týmto spôsobom si iba uškodí
Napísať odpoveď