Koss KEB/20B

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Rosinoo
Expert
Expert

Koss KEB/20B

Príspevok od používateľa Rosinoo »

Caute potrebujem vediet vase skusenosti s tymito sluchatkami. Viem ze o KOSS-och tu uz bola rec na tony ale presne o tychto som nic nenasiel a zaujali ma preto sa pytam nejake info

Kód: Vybrať všetko

http://www.mp3.sk/koss-keb20b-p-101225.html
Zaujima ma hlavne bassy a vysky, stredy vobec, ci su odolne, ako je to s eliminacoiu okoliteho zvuku, a ci su pohodlne v usiach ci netlacia a ci sa daju dlhsie nosit ako 2 hodky bez bolesti usi. DIKES
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

basy su kvalitne z vyškami neviem lebo som ich mal naušiach ked hrali nejake techno ale basovali nadherne . čo sa tyka bolesti uši po 2 hodinach neviem mal som ich tak par sekund ale asi niečo ako SE-štuple
. snad pomohol nazor :)
Anafora
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anafora »

Jedine in ear sluchadla od Kossu co sa mi pacili su Koss Spark Plug XT ostatne sa mi vobec nezdaju a stale sa musim hrat s equalizerom, ale momentalne testujem menej znamu znacku Kanon, ktora ma za dost nizku cenu kvalitny zvuk co ma prekvapilo.
http://www.lutsatradio.sk/ukaz_tovar.ph ... -sluchadla
Bielenie zubovBrita Maxtra
Rosinoo
Expert
Expert

dik Slavo za pomoc a ked sa mozem este opytat anafora ze tie Koss Spark Plug XT netrcia velmi z ucha ? lebo neviem no na obrazku ked si predstavim ze si ich vopcham do usi ci nevycnievaju velmi
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Rosinoo napísal:dik Slavo za pomoc a ked sa mozem este opytat anafora ze tie Koss Spark Plug XT netrcia velmi z ucha ? lebo neviem no na obrazku ked si predstavim ze si ich vopcham do usi ci nevycnievaju velmi
Tie Kossy nekupuj, odcitujem ti Anaforu z prispevku zo 6.Juna:''Nic proti ale Koss nema ziadne dobre sluchadla do usi! Jedine su ok a to su koss porta pro, to je tak vsetko..''
Takze chalan sam nevie, o com pise. Anyway, aky mas cenovy limit? Pretoze vsetky tvoje poziadavky by jednoznacne splnali Etymotic ER-6i, dostat ich aj u nas. Vojdu perfektne do ucha, maju velmi dobry noise cancelling - okolie nepocujes vobec a maju bohovsky zvuk. Vyhoda je, ze donedavna bol v ich pripade problem s reklamaciami na Slovensku, ale teraz to uz nie je problem.
Alebo ak chces nieco lacnejsie, tak Shure E2c (alebo lacnejsie E2g), tento vyber ta tiez nesklame a hoci maju svojsky dizajn, su kvalitne a o zvuku ani nehovoriac. Koss nema zvukovo kvalitne ani jedny plugy, nech uz su to akekolvek.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

ja dobre viem očom pišem to či trčia moc alebo nie to si už nepamatam .
ano Koss su zname Porta Pro to je klasika a jedny s najlepšich nasvete čos a tyka cena /vykon

ja ososbne som sony ericssonak a teraz použivam
Bluetooth HF Stereo s displejom HBH - DS970
a o kvalite viem svoje . tieto sluchatka neskutočne basuju a vyšky su natom tiež v pohode .

ked sa fakt nevieš rozhodnut tak skoč do teska a kup si sony
kamarat si teraz prednedavnom kupoval stali 900sk , ale viem ti ich vybavit za 600 keby si chcel . je to skoro totožne s tymito
http://www.mp3.sk/sluchatka-k750id750iw ... -5577.html

rozdiel dlžkka kabla , farba čierna a neni tam logo SE a ni microfon , velmi stylove , a pekne sedia do uši a netrčia . .

ten nazov teraz neviem ,ale zajtra možem pripisat .
navyše v tesku to maš velmi jednoduche s reklamaciami takže ked sa ti snimi niečo stane vymenia kus za kus , alebo vratia peniaze :)
doživotnu zaruku nane nemaš ako u značky KOSS ale myslim že nevadi .
Rosinoo
Expert
Expert

no vec vyriesena, priplatil som si kusa a kupil Sennheiser CX300 a nelutujem akurat si musim zvyknut na In-earky ale su lahucke a dobre sedia v usiach. hraju perfektne
Napísať odpoveď