Blbne Rapget!!!
-
Metalista90
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Blbne Rapget!!!
Ahoj. Mam najnovsi Rapget, premium acc na rapid, limit mam uplne novy, funkcne linky. Lenze hodim ich do rapgetu
a on mi napise ,ze nespravne linky a linky sa preskrtnu na lavo. Preco??? V Rapgete mam vsetko dobre nastavene.
Takziez cez prehliadac ide normalne stahovat.
Diky.
a on mi napise ,ze nespravne linky a linky sa preskrtnu na lavo. Preco??? V Rapgete mam vsetko dobre nastavene.
Takziez cez prehliadac ide normalne stahovat.
Diky.
vyrobit z linku na fore presny link ku suboru cez tvoj premium ucetRattata napísal:tiez mi to zacal rapget robit... asi pred dvoma dnami, dovtedy isiel
ako grabovat ?
obsahuje: loginkupremium:[email protected]/suborakojepomenovany.rar
heslo a login by tam dosadil kazdy, a hladat server nahodne by bola ostara... takto dostanes priame linky a tie sa uz len pekne sypu cez rapget
pri grabovani mas 100%istotu ze tie linky su zive
-
Supersonic
Light Professional
-
bombastik24
Light Expert
sprava
mam ten isti problem ak chcem mieco zacat stahovat zacne mi to blikat na zeleno a zlto v horsom pripade aj vihodi chybu ci mam alebo nemam poslat spravu o chybach nechapem cim to je viskusal so aj ine , starsie verzie rapgetu a to ssame mensia pomoc bi bodla dik. ... 
-
Soviet
Darca
Re: sprava
Máš Direct Downloads zapnuté v nastaveniach rapidshare.com na tvojom účte?bombastik24 napísal:mam ten isti problem ak chcem mieco zacat stahovat zacne mi to blikat na zeleno a zlto v horsom pripade aj vihodi chybu ci mam alebo nemam poslat spravu o chybach nechapem cim to je viskusal so aj ine , starsie verzie rapgetu a to ssame mensia pomoc bi bodla dik. ...
-
bombastik24
Light Expert
sprava
vsetko mam vobec to nechapem stale to blika nechce to zacat stahovat cudne. Uz ma to stve ... 
//autoeditácia príspevku ( 11 Jul 2008, 15:52 )
nema my vazne kdo pomoct bo rapget boj najednoduchsi program na stahovanie ale vcil odmenim sa velki K+...
(help).. 
//autoeditácia príspevku ( 11 Jul 2008, 15:52 )
nema my vazne kdo pomoct bo rapget boj najednoduchsi program na stahovanie ale vcil odmenim sa velki K+...
-
bombastik24
Light Expert
sprava
stale mi nejde ten rapget ( hellllllppp ) nenajde sa nikdo ved snad nejsom sam na svete kdo nevie nic moc o tom ci to ide alebo nie. Take musim stahovat rucne nebavi ma to chcel bi som naplno viuzit rap konto vstko mam zaple direct striem vsetko nevim cim to je : keby nekdo vedel aki program je dobry a je jednoduchy na stahovanie tak my dajte pls vedet dikkes 
Re: sprava
ked chces silou-mocou ten grabber napis mi "ziadost" PMkoubombastik24 napísal:stale mi nejde ten rapget ( hellllllppp ) nenajde sa nikdo ved snad nejsom sam na svete kdo nevie nic moc o tom ci to ide alebo nie. Take musim stahovat rucne nebavi ma to chcel bi som naplno viuzit rap konto vstko mam zaple direct striem vsetko nevim cim to je : keby nekdo vedel aki program je dobry a je jednoduchy na stahovanie tak my dajte pls vedet dikkes