H16 - Zarabaj kes (tesite sa na klip?)
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
xXPAINKILLERXx
Star
4j4xXx - presne ,som na tom podobne, ale zas mal som moznost pocut novy album h16 (cisla nepustia) a niektore pesnicky sa mi celkom lubili ... (ludom je*e..napriklad) celkom pravdive texty ... pride mi to (ked to teda laickym okom niekoho kto nepocuva hh- porovnam s ostatnymi hh slovenskej sceny) ze sa jediny nehraju na nejakych tazkych gangsta (i ked som si nedavno myslel opak) ale rapuju proste pravdu a to mi je celkom sympaticke 
Par prispevkov vyssie je dost mimo temu kedze sa tu ma rozoberat ich klip a nie hip-hop vseobecne, ale beriem to s rezervou. V tejto teme som sa este nevyjadril, ale jedine co k tomu mozem povedat je, ze klip bol slaby, neprepracovany a vcelku smiesny. Dost som sa zasmial na tych ich pozach a ked pocuvam ich texty tak tiez mam z toho celkom uj*b. Chlapci su slaby a tento nazor nezmenim.
-
mathev
Star
no jasne ze mam ja som taky buk ked vidim tak kupimIndigo napísal:Nechapem ta. Este povedz ,ze mas original aj ten najnovsi shit.
chapes ides po tescu a vidis medzi paradajkami zeleny album H16 tak ho zoberes potom ides dalej zoberies mlieko a tak sak to poznas ne?