pinacolada napísal:dnes som bol v kostole frantiskanskeho radu v presove a moze mi niekto vysvetlit co tam hlada obrovksy mosadzny trojuholnik so znazornenym okov strede a vybiehajucimi lucmi??
nejak nechapem co to ma znamenat...
Pozri tu:
http://www.youtube.com/watch?v=zJm_s1EOSLg
//autoeditácia príspevku ( 02 Jul 2008, 23:17 )
kali520 napísal:Axxis naozaj velmi zaujimave video. Je to jednoduche vysvetlenie sucasnej situacie vo svete.
Co sa tiky tych cipov tak s tou ich implantaciou to bude tazsie. Najdu sa ludia ktory to budu chciet, ale budu aj taky ktory nie. Takze zavedenie tohoto cipu by trvalo trochu dlhsie
Nahodou sa mi podarilo najist clanky o tzv 13 rodin ktore by mali byt na vrchole tohot spiknutia a vladnut svetu
http://www.thewatcherfiles.com/bloodlines/index.htm
Osobne si ale myslim ze nad nimi bude este niekto iny.
Aj ked od tejto reakcie prešlo už pár mesiacov možno to viete ale len nedávno dávali na STV2 v relácii VAT o tých čipoch ako ich implantujú stálym zákazníkom jedneého disco baru.v tom videu to bolo urobené ako propagácia že je to cool ísť do baru a nebrať si zo sebou hotovosť ktorú môžu ludia stratiť či im ich niekto ukradnúť a tiež sa nemusia obťažovať s platením.Stačí len ked im časník po prinesení nápoja zoskenovaním zúčtuje dodané nápoje z účtu ktorý má zákazník nabitý ako prima kartu.
Teda dobrá ukážka ako sa robí polularizácia nepopulárnych čipov.
//autoeditácia príspevku ( 02 Jul 2008, 23:25 )
kali520 napísal:Preto lebo ludia by nahodou zacali rozmyslat a by pochopili co sa deje vo svete. Sam si mohol vidiet v tom dokumente ze ovladaju vsetky media a tie vysielaju presne to co oni potrebuju, poskytuju ludom zabavu, liberalizmus atd aby nemysleli (vid priklad u nas na slovensku rozne reality show, super star atd.). Proste novodobe otroctvo.
"Chlieb a hry" to platí na ludí už od starovekého Ríma. Ak chceš ludí čo nalahsie ovládať vytvor im predstavu čo najväčšej slobody-Pes na dlhom vodítku sa najmenej vzpiera.
//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2008, 21:43 )
slay napísal:nebudte stado.. to ze dolar oslabuje je normalka.. oslabovat by mal az do konca roka.. americka ekonomika spomalila tempo rastu ale stale rastie a rastie rychlo.. a oslabovanie je cisto technicka zalezitost.. amici sa nepotrebuju zachranovat.. take keci mozu mat len tipci co tomu nerozumeju.. proste ziadny problem nemaju.. to ze sa prelievaju prachy z meny na menu.. je cosi tak prirodzene ako ked rano vyjde slnko
A DNES VAM VRAVIM... ZE ROK 2008 SA BUDE NIEST V KRASNOM POSILNOVANI DOLARA...
a mozte ma za to karat ako chcete cely dalsi rok ak to nebude pravda..
Hm akosi ten dolár neposilnuje.....
//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2008, 22:06 )
Ten článok sa mi zdá pochybný už len preto že tú čínksu "mocnú"mafiu trápi genocída zo strany iluminátov no hromadné popravy za čias Maa a jeho následovníkov ich netrápili.Keby mali japonci už 30 rokov zvládnutú technologiu na výrobu paliva z vody už dávno by na vodu jazdili len aby neboli závislý na rope.Atd atd.
//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2008, 22:48 )
P3Bo napísal:
Co sa vsak stane ked sa rozpadne aj tento system ? Nic, zase sa bude vsetko opakovat dookola. Samotne skoncenie revolucie vzdy vedie k dalsej revolucii. Pretoze nie je mozne vytvorit dokonaly system pre nedokonalych ludi.
Presne tak dokonalý systém pre nedokonalých ludí nieje možné vytvoriť ak by sa aj vytvoril tí nedokonalý ludia by sa v ňom necítili dobre a nakoniec by ho svojím počínaním zničili.
No nič nieje stratené len z revolúciou treba začať v srdciach ludí a s takými ludmi potom začať život v novom systéme.Tento proces výberu ludí čo chcú začať zo sebaobnovou už začal pred 2000 rokmi.Už vtedy bola predpovedaná dnesná situácia o tom že USA budú mať svetovládne ambície ktoré popisuje ja ZG či dalsie filmy s podobnou tématikou.
http://911blog.yweb.sk/forums/401/Zeitg ... zivot.html
Je na každom z nás pre ktorý systém sa rozhodne.
//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2008, 22:58 )
axXis napísal:A presne o tomto to je
ja a mnoho dalsich ludi je urcite spokojnych tam kde prave su. To, ze moc bude mat par zidovskych rodin este neznamena, ze to pre nas vypecie zle. Co Ty vies mozno ak sa im ta svetovlada nakoniec podari budeme sa mat este lepsie ako teraz. Vsak aj v historii sa ukazalo, ze nie kazdy absolutisticky vladca je nevyhnutne zly. Necitim ziadne obmedzovanie zhora, nikto mi nebrani aby som si robil co chcel, aby som zarabal, aby som cestoval kam chcem... Som spokojny a preto s tymto systemom suhlasim. Bojovat proti nemu zacnem az ked ma zacne naozaj ohrozovat.
Systém ťa ohrozuje už teraz no neuvedomuješ si to.Tento svetový systém je
CHORYo jeho chorobách sčasti písu aj tu
http://www.paradigma.sk/redakcny_system ... php?id=142ked si prečítaš aj dalsie články uvidíš pár chorobných znakov súčasného svetového systému.
//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2008, 23:08 )
kali520 napísal:Tych par rodin su zariti talmudisti a pochybujem, ze by nakoniec boli spokojny s tym ze sa nejaky goj ma dobre.
Inak nadherne si zapadol do toho otroctva o ktorom som pisal vyssie.
Veru tak tento prístup už má precedens v starovekej historii:11A povedali Mojžišovi: Či preto, že nebolo dosť hrobov v Egypte, vzal si nás preč, aby sme pomreli na púšti? Čo si nám to urobil, že si nás vyviedol z Egypta!? 12Či nie je toto to, čo sme ti hovorili v Egypte vraviac: Nechaj nás, nech slúžime Egypťanom; lebo lepšie by nám bolo bývalo slúžiť Egypťanom, než aby sme pomreli na púšti.
//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2008, 23:27 )
kali520 napísal:Exkomunikacia resp vyobcovanie z cirkvy sa udeluje za zavazne preciny proti cirkvy a hlavnie viere, a medzi take preciny patri aj clenstvo v tajnych spolocenstvach alebo inych sektach.
A pochybujem, ze vacsina z nich bola exkomunikovana za nejake hratky s malymi chlapcami.
A tu máme aj ilustračný obrázok
//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2008, 23:54 )
Dizzy napísal:podla mna pri formovani azijskej unie bude pre zmrdov najvacsi problem rusko, cina a india. dufam! kua, musi tu byt nejaka opozicia, inak sme v prdeli. ked som si pozrel ten dokument, normalne som nemohol zaspat ako som nad tym vsetkym premyslal. je strasne, co vsetko sa im pekne potichucky za tie roky podarilo.
Riešenie je pre nich jednoduché povedia im tak ako tomu nebohému režisérovi o ludí sa netráp staraj sa o seba a svoju rodinu.Potom mu predložia návrh ako s tej sitácie môže vyklučkovať tak aby zvýhodnil svoju rodinu oproti masám ludí.
napr urobia z neho vazala v jeho rodnej krajine.Toto bola bežná prax už pred tisícročiami,ked zradcovia vlastných krajín boli určený za vazalov.Už je potrebné len prísť nato prečo Bilderbergovci po´trebujú tak drasticky znížiť stav svetovej populácie.
//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2008, 23:58 )
Dizzy napísal:nepochopil si ma. myslel som to tak, ze snad tieto krajiny uz prekukli sialeny projekt NWO a aj ked sa spoja, tak ako opozia k nemu. nie ako jeho sucast! ten film ukazuje, aky je plan, ale podla mna este nemaju podchytenych vsetkych. aspon v to chcem dufat

No indonézia a hlavne čína a Japonsko žijú z exportu do USA a krajín západu ktoré majú pod palcom USA tý ťažko pôjdu proti svojim chlebodárcom a Austrália je bratom USA tá tiež nepôjde proti nim.A rusko tak to neviem,uvidíme...
//autoeditácia príspevku ( 04 Jul 2008, 11:40 )
Sheep napísal:tak to som dobry idiot potom

to co tu bude za 100 rokov predpokladas podla nejakeho filmu?
Nato aby to vedel nepotrebuje vidieť dáky film celá historia je pretkaná snahami o zjednotenie v rámci možností svojej doby vid Alexander velký a jeho ríša ,Rím a jeho kolonizácia atd.A práve v dnesnej dobe to vrcholí NATO,EU a už sa propravujú dalsie únie....Ved EU vznikla z politicky a národnostne rozdelenej europy za necelých 30 rokov.